Kachna s Italským Salsa Verde

This commit is contained in:
Emil Miler 2024-11-27 21:37:38 +01:00
parent 2753652ed7
commit 03a135ac4e
2 changed files with 29 additions and 0 deletions

Binary file not shown.

After

Width:  |  Height:  |  Size: 367 KiB

View File

@ -0,0 +1,29 @@
+++
title = "Kachna s Italským Salsa Verde"
date = 2024-11-27
author = "Emil"
[taxonomies]
kategorie = ["maso"]
[extra]
portions = "2"
time = "20"
+++
Ingredience ||
-|-
Kachní prso s kúží | 1 ks
Směs pěti koření (Five-spice) |
Sůl |
Pepř |
1. Připravíme Italské salsa verde.
2. a kůži kachního prsa vyřízneme mřížku s rozestupy přibližně 1 cm.
3. elé prso důkladně osolíme, opepříme a obalíme směsí pěti koření.
4. rso položíme kůží dolů na studenou, suchou pánev.
5. ánev postavíme na rozpálenou plotnu a necháme, dokud se kůže nezačne smažit. Tento postup zajistí, že se z kůže uvolní dostatek tuku.
6. rso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo, a vložíme do předem rozpálené trouby na 200 °C.
7. ečeme, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne přibližně 50 °C, což trvá zhruba 68 minut.
8. aso vyndáme z trouby a necháme odpočinout, aby jeho teplota dosáhla přibližně 54 °C.
9. akrájíme na silnější plátky a podáváme.