This commit is contained in:
Emil Miler 2024-12-16 11:04:02 +01:00
parent 03a135ac4e
commit 3632d78602

View File

@ -19,11 +19,11 @@ Sůl |
Pepř |
1. Připravíme Italské salsa verde.
2. a kůži kachního prsa vyřízneme mřížku s rozestupy přibližně 1 cm.
3. elé prso důkladně osolíme, opepříme a obalíme směsí pěti koření.
4. rso položíme kůží dolů na studenou, suchou pánev.
5. ánev postavíme na rozpálenou plotnu a necháme, dokud se kůže nezačne smažit. Tento postup zajistí, že se z kůže uvolní dostatek tuku.
6. rso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo, a vložíme do předem rozpálené trouby na 200 °C.
7. ečeme, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne přibližně 50 °C, což trvá zhruba 68 minut.
8. aso vyndáme z trouby a necháme odpočinout, aby jeho teplota dosáhla přibližně 54 °C.
9. akrájíme na silnější plátky a podáváme.
2. Na kůži kachního prsa vyřízneme mřížku s rozestupy přibližně 1 cm.
3. Celé prso důkladně osolíme, opepříme a obalíme směsí pěti koření.
4. Prso položíme kůží dolů na studenou, suchou pánev.
5. Pánev postavíme na rozpálenou plotnu a necháme, dokud se kůže nezačne smažit. Tento postup zajistí, že se z kůže uvolní dostatek tuku.
6. Prso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo, a vložíme do předem rozpálené trouby na 200 °C.
7. Pečeme, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne přibližně 50 °C, což trvá zhruba 68 minut.
8. Maso vyndáme z trouby a necháme odpočinout, aby jeho teplota dosáhla přibližně 54 °C.
9. Nakrájíme na silnější plátky a podáváme.