diff --git a/content/kachna-s-italskym-salsa-verde/index.md b/content/kachna-s-italskym-salsa-verde/index.md index 7ec5505..4fcd200 100644 --- a/content/kachna-s-italskym-salsa-verde/index.md +++ b/content/kachna-s-italskym-salsa-verde/index.md @@ -19,11 +19,11 @@ Sůl | Pepř | 1. Připravíme Italské salsa verde. -2. a kůži kachního prsa vyřízneme mřížku s rozestupy přibližně 1 cm. -3. elé prso důkladně osolíme, opepříme a obalíme směsí pěti koření. -4. rso položíme kůží dolů na studenou, suchou pánev. -5. ánev postavíme na rozpálenou plotnu a necháme, dokud se kůže nezačne smažit. Tento postup zajistí, že se z kůže uvolní dostatek tuku. -6. rso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo, a vložíme do předem rozpálené trouby na 200 °C. -7. ečeme, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne přibližně 50 °C, což trvá zhruba 6–8 minut. -8. aso vyndáme z trouby a necháme odpočinout, aby jeho teplota dosáhla přibližně 54 °C. -9. akrájíme na silnější plátky a podáváme. +2. Na kůži kachního prsa vyřízneme mřížku s rozestupy přibližně 1 cm. +3. Celé prso důkladně osolíme, opepříme a obalíme směsí pěti koření. +4. Prso položíme kůží dolů na studenou, suchou pánev. +5. Pánev postavíme na rozpálenou plotnu a necháme, dokud se kůže nezačne smažit. Tento postup zajistí, že se z kůže uvolní dostatek tuku. +6. Prso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo, a vložíme do předem rozpálené trouby na 200 °C. +7. Pečeme, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne přibližně 50 °C, což trvá zhruba 6–8 minut. +8. Maso vyndáme z trouby a necháme odpočinout, aby jeho teplota dosáhla přibližně 54 °C. +9. Nakrájíme na silnější plátky a podáváme.