Ikonka chilli pro recepty s tagem "pikantní"
This commit is contained in:
		@@ -5,7 +5,7 @@ author = "Terezka"
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[taxonomies]
 | 
			
		||||
kategorie = ["maso"]
 | 
			
		||||
tagy = ["bezlepkové", "drůbež", "omáčka", "rychlé", "snadné", "z jednoho hrnce"]
 | 
			
		||||
tagy = ["pikantní", "bezlepkové", "drůbež", "omáčka", "rychlé", "snadné", "z jednoho hrnce"]
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[extra]
 | 
			
		||||
portions = "4"
 | 
			
		||||
@@ -42,4 +42,4 @@ Smetana ke šlehání | 250 g
 | 
			
		||||
1. Přidáme zbylé máslo a zamícháme.
 | 
			
		||||
1. Zalijeme rajčatovým passatem a smetanou a chvíli povaříme, aby se přebytečná voda zredukovala.
 | 
			
		||||
1. Ochutnáme, případně dosolíme. Pokud by se nám zdála omáčka příliš tekutá, můžeme zahustit lžičkou solamilu rozpuštěnou v troše vody a nechat projít varem.
 | 
			
		||||
1. Podáváme s rýží, nejlépe basmati.
 | 
			
		||||
1. Podáváme s rýží, nejlépe basmati.
 | 
			
		||||
 
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user