Oprava receptů na vaječný likér
	
		
			
	
		
	
	
		
	
		
			All checks were successful
		
		
	
	
		
			
				
	
				continuous-integration/drone/push Build is passing
				
			
		
		
	
	
				
					
				
			
		
			All checks were successful
		
		
	
	continuous-integration/drone/push Build is passing
				
			This commit was merged in pull request #2.
	This commit is contained in:
		@@ -26,9 +26,9 @@ kvalitní brandy | 30 ml
 | 
			
		||||
vanilkový lusk | 1
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. V míse vidličkou rozmícháme žloutky s cukrem tak, aby vznikla řidčí kašička.
 | 
			
		||||
1. Do té přidáme vnitřek vanilkového lusku a opět promícháme vidličkou.
 | 
			
		||||
1. Přilijeme smetanu a dále mícháme metlou, dokud nedosáhneme krémové konzistence.
 | 
			
		||||
1. Do směsi postupně přilíváme alkohol a vmícháváme jej metlou do krémové směsi.
 | 
			
		||||
1. Výsledek lijeme pouze do sterilizovaných, skleněných, uzavíratelných lahví.
 | 
			
		||||
1. Pozor! Žufánkův domácí vaječňák je potřeba nechat 3 týdny odpočívat v lednici, rozhodně ne méně.
 | 
			
		||||
1. Po vyjmutí z chladu necháme likér při pokojové teplotě povolit a poté servírujeme.
 | 
			
		||||
2. Do té přidáme vnitřek vanilkového lusku a opět promícháme vidličkou.
 | 
			
		||||
3. Přilijeme smetanu a dále mícháme metlou, dokud nedosáhneme krémové konzistence.
 | 
			
		||||
4. Do směsi postupně přilíváme alkohol a vmícháváme jej metlou do krémové směsi.
 | 
			
		||||
5. Výsledek lijeme pouze do sterilizovaných, skleněných, uzavíratelných lahví.
 | 
			
		||||
6. Pozor! Žufánkův domácí vaječňák je potřeba nechat 3 týdny odpočívat v lednici, rozhodně ne méně.
 | 
			
		||||
7. Po vyjmutí z chladu necháme likér při pokojové teplotě povolit a poté servírujeme.
 | 
			
		||||
 
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user