Oprava receptů na vaječný likér
All checks were successful
continuous-integration/drone/push Build is passing
All checks were successful
continuous-integration/drone/push Build is passing
This commit is contained in:
@ -26,9 +26,9 @@ kvalitní brandy | 30 ml
|
||||
vanilkový lusk | 1
|
||||
|
||||
1. V míse vidličkou rozmícháme žloutky s cukrem tak, aby vznikla řidčí kašička.
|
||||
1. Do té přidáme vnitřek vanilkového lusku a opět promícháme vidličkou.
|
||||
1. Přilijeme smetanu a dále mícháme metlou, dokud nedosáhneme krémové konzistence.
|
||||
1. Do směsi postupně přilíváme alkohol a vmícháváme jej metlou do krémové směsi.
|
||||
1. Výsledek lijeme pouze do sterilizovaných, skleněných, uzavíratelných lahví.
|
||||
1. Pozor! Žufánkův domácí vaječňák je potřeba nechat 3 týdny odpočívat v lednici, rozhodně ne méně.
|
||||
1. Po vyjmutí z chladu necháme likér při pokojové teplotě povolit a poté servírujeme.
|
||||
2. Do té přidáme vnitřek vanilkového lusku a opět promícháme vidličkou.
|
||||
3. Přilijeme smetanu a dále mícháme metlou, dokud nedosáhneme krémové konzistence.
|
||||
4. Do směsi postupně přilíváme alkohol a vmícháváme jej metlou do krémové směsi.
|
||||
5. Výsledek lijeme pouze do sterilizovaných, skleněných, uzavíratelných lahví.
|
||||
6. Pozor! Žufánkův domácí vaječňák je potřeba nechat 3 týdny odpočívat v lednici, rozhodně ne méně.
|
||||
7. Po vyjmutí z chladu necháme likér při pokojové teplotě povolit a poté servírujeme.
|
||||
|
Reference in New Issue
Block a user