Oprava receptů na vaječný likér #2
Loading…
Reference in New Issue
Block a user
No description provided.
Delete Branch "pdostal/receptty.org:vajecnak"
Deleting a branch is permanent. Although the deleted branch may continue to exist for a short time before it actually gets removed, it CANNOT be undone in most cases. Continue?
@ -35,0 +42,4 @@
Pokud se bojíte, můžete finální krok udělat ve vodní lázni. Připravíte si větší hrnce s trochou vody na dně, do něj vsadíte rendlík nebo mísu a v něm mícháte krém do zhoustnutí. Druhá možnost je pojistit se proti zdrcnutí přidáním 2 lžiček škrobu ke žloutkům s cukrem.
Co dělat, když je likér po vychlazení příliš hustý? Může se to stát, pokud krém uděláte na vyšší teplotu. Řešení je jednoduché – likér stačí naředit rumem navíc, dokud nebude zase pěkně tekutý.
Namísto znaku
–
je lepší použít--
, které Zola při kompilaci expanduje na správný UTF-8 znak.3a801124cc
to6da16e3c06