Úprava receptu
Rozdělení tabulky na dvě části. Rozděleční množství másla. Opravy překlepů v postupu.
This commit is contained in:
parent
4bbbb928ea
commit
56a1e17a13
@ -13,29 +13,32 @@ time = "30"
|
|||||||
source = "Pinterest - Indian Butter Chicken"
|
source = "Pinterest - Indian Butter Chicken"
|
||||||
+++
|
+++
|
||||||
|
|
||||||
Ingredience ||
|
Koření ||
|
||||||
-|-
|
-|-
|
||||||
Cibule | 1 ks
|
|
||||||
Kuřecí prsa | 2 ks (cca 500 g)
|
|
||||||
Máslo | 150 g
|
|
||||||
Česneková pasta | 2 lžičky
|
|
||||||
Garam Masala | 2 lžíce
|
Garam Masala | 2 lžíce
|
||||||
Kajenský pepř | 1/4 lžičky
|
Kajenský pepř | 1/4 lžičky
|
||||||
Kurkuma | 1 lžíce
|
Kurkuma | 1 lžíce
|
||||||
Kmín | 1/4 lžičky
|
Kmín | 1/4 lžičky
|
||||||
Mletý zázvor | 1 lžíce
|
Mletý zázvor | 1 lžíce
|
||||||
Čersvě mletý pepř | 1 lžička
|
Čerstvě mletý pepř | 1 lžička
|
||||||
Sůl | 1 lžička
|
Sůl | 1 lžička
|
||||||
|
|
||||||
|
Ingredience ||
|
||||||
|
-|-
|
||||||
|
Cibule | 1 ks
|
||||||
|
Kuřecí prsa | 2 ks (cca 500 g)
|
||||||
|
Máslo | 50 + 150 g
|
||||||
|
Česneková pasta | 2 lžičky
|
||||||
Rajčatové passato | 250 g
|
Rajčatové passato | 250 g
|
||||||
Smetana ke šlehání | 250 g
|
Smetana ke šlehání | 250 g
|
||||||
|
|
||||||
|
1. Koření smícháme v jedné mističce.
|
||||||
1. Cibuli nakrájíme na drobno.
|
1. Cibuli nakrájíme na drobno.
|
||||||
1. Kuřecí prsa nakrajíme na menší kostky.
|
1. Kuřecí prsa nakrajíme na menší kostky.
|
||||||
1. Koření si můžeme odměřit do menší mističky.
|
1. V hluboké pánvi rozehřejeme zhruba 50 g másla.
|
||||||
1. V hluboké pánvi rozehřejeme zhruba 50 g másla z uvedeného množství.
|
|
||||||
1. Necháme na něm zesklovatět cibulku.
|
1. Necháme na něm zesklovatět cibulku.
|
||||||
1. Přidáme kuřecí prsa a necáme je osmažit.
|
1. Přidáme kuřecí prsa a osmažíme je.
|
||||||
1. Přidáme česnekovou pastu a všechno koření. Kuřecí kostky s kořením smažíme tak dlouho, než budou uvnitř téměř hotové.
|
1. Přidáme česnekovou pastu, všechno koření a smažíme tak dlouho, než budou uvnitř téměř hotové.
|
||||||
1. Zalijeme rajčatovým passatem a to chvíli povaříme, aby se přebytečná voda zredukovala.
|
1. Zalijeme rajčatovým passatem a to chvíli povaříme, aby se přebytečná voda zredukovala.
|
||||||
1. Až bude rajčatová omáčka hustší, než byla původně, přilijeme smetanu a rozmícháme.
|
1. Až bude rajčatová omáčka hustší, než byla původně, přilijeme smetanu a rozmícháme.
|
||||||
1. Ochutnáme, případně dosolíme. Pokud by se nám zdála omáčka příliš tekutá, můžeme zahustit lžičkou solamilu rozpuštěnou v troše vody a nechat projít varem.
|
1. Ochutnáme, případně dosolíme. Pokud by se nám zdála omáčka příliš tekutá, můžeme zahustit lžičkou solamilu rozpuštěnou v troše vody a nechat projít varem.
|
||||||
|
Loading…
Reference in New Issue
Block a user