1. V misce si pořádně smícháme pivo, cukr, papriku vejce a mouku. Necháme 15 minut odležet.
1. Jogurt smíchejte s česnekem, solí, pepřem a nasekaným koriandrem. Nechte také uležet.
1. Do hlubší pánve si připravte olej.
1. Stranou na talíř položte několik kuchyňských utěrek - budou potřečba na vsáknutí přebytečného tuku.
1. Rybí filety osušte, osolte, opepřete. Pokud máte přílišvelké kousky přepulte - měly by být tlusté asi jako dva prsty.
1. Salát natrhejte na listy a omyjte od hlíny. Rajčeta omyjte a nakrájejte na půlkolečka.
1. Rozehřejte si olej v pánvi.
1. Filety obalte v mouce, pak v těstíčku a dejte smažit.
1. Hotové by měli být asi za 6-8 mimnut. Poté je přendejte na připravený taliř s utěrkami a nechte vsáknout olej.
1. Připravte si tortillu, dejte do ní salát, rajče, asi dva kousky osmahnuté ryby a pokapejte jogurtovou zálivkou.
### Tipy
- Pokud nechcete čtyři klasické porce a tvoříte to třeba na párty, doporučuji koupit tortilly s menším přůměrem (klidně ty nejmenší, co nejdete). Pak stačí dát do tortilly k zelenině jeden rybí kousek a máte mini tacos.