Přidáno vykoštění rajčat

This commit is contained in:
Terezka Tichá 2021-06-29 17:20:44 +02:00
parent 0e75649355
commit 24ffcb5672

View File

@ -26,8 +26,9 @@ Citronová šťáva |
Sůl |
Balkánský sýr | 500 g
1. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli na tenké půlkroužky. Někdo má rád drobnější, někdo zase větši kusy. Nakrájejte dle své libosti.
1. Zeleninu omyjeme. Rajčata zbavíme vodnatého vnitřku. Okurku můžeme oloupat.
1. Všechnu zeleninu nakrájíme na kostky, cibuli na tenké půlkroužky. Někdo má rád drobnější, někdo zase větší kusy. Nakrájejte dle své libosti.
1. Zeleninu nasypeme do větší mísy. Dle chuti zalijeme olivovým olejem, citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
1. Opatrně vše promícháme a necháme odležet v lednici. Ideálně hodinu, aby se chutě prolnuly. V případě nouze však můžeme vyndat dříve.
1. Balkánský sýr rozdrobíme do misky a jemně promícháme.
1. Opatrně vše promícháme a necháme odležet v lednici. Ideálně hodinu, aby se chutě prolnuly. V případě nouze a hladu můžeme vyndat dříve.
1. Balkánský sýr rozdrobíme do salátu a jemně promícháme.
1. Salát podáváme s čerstvým pečivem.