forked from em/receptty.org
Oprava překlepů
This commit is contained in:
parent
67614d1ef7
commit
13d30fcc5a
@ -16,15 +16,15 @@ Ingredience ||
|
|||||||
-|-
|
-|-
|
||||||
Česnek | 6 stroužků
|
Česnek | 6 stroužků
|
||||||
Majonéza | 3/4 hrnku
|
Majonéza | 3/4 hrnku
|
||||||
Ančovičky | 5 filet
|
Ančovičky | 5 filetů
|
||||||
Parmezán | 6 lžic
|
Parmezán | 6 lžic
|
||||||
Worcester | 1 lžička
|
Worcester | 1 lžička
|
||||||
Dijonská horčice | 1 lžička
|
Dijonská horčice | 1 lžička
|
||||||
Citronová šťáva | 1 lžíce
|
Citronová šťáva | 1 lžíce
|
||||||
Řámský salát | 1 kus
|
Římský salát | 1 kus
|
||||||
Pepř |
|
Pepř |
|
||||||
Olivový olej |
|
Olivový olej |
|
||||||
Chléb |
|
Chléb (toastový) |
|
||||||
|
|
||||||
### Zálivka
|
### Zálivka
|
||||||
|
|
||||||
|
@ -16,15 +16,16 @@ source = "Kuchařka Pomazánky a saláty"
|
|||||||
Ingredience ||
|
Ingredience ||
|
||||||
-|-
|
-|-
|
||||||
Pomazánkové máslo | 100 g
|
Pomazánkové máslo | 100 g
|
||||||
Rostlinné máslo | 100 g
|
Rostlinné máslo | 70 g
|
||||||
Tavený sýr | 100 g
|
Tavený sýr | 100 g
|
||||||
Rajčatový protlak | 2 lžíce
|
Rajčatový protlak | 2 lžíce
|
||||||
Kečup | dle chuti
|
Kečup | dle chuti
|
||||||
|
Pórek nebo petrželka | na ozdobu
|
||||||
|
|
||||||
1. Pomazánkové máslo, rostlinné máslo a tavený sýr vyšleháme do pěny.
|
1. Pomazánkové máslo, rostlinné máslo a tavený sýr vyšleháme do pěny.
|
||||||
1. Přidáme rajčatový protlak a zamícháme. Dle chuti můžeme přidat kečup. Případně osolíme, opepříme či trochu ocukrujeme.
|
1. Přidáme rajčatový protlak a zamícháme. Dle chuti můžeme přidat kečup. Případně osolíme, opepříme či trochu ocukrujeme.
|
||||||
1. Odložíme do lednice zhruba na půl hodinky odležet.
|
1. Odložíme do lednice zhruba na půl hodinky odležet v lednici.
|
||||||
1. Mezitím si můžeme připravit napříkald topinky, na které potom pomazánku namažeme. Ozdobíme třeba zelenou petrželkou nebo tenkým proužkem pórku.
|
1. Mezitím si můžeme připravit topinky, na které potom pomazánku namažeme. Ozdobíme zelenou petrželkou nebo tenkým proužkem pórku.
|
||||||
|
|
||||||
### Tipy
|
### Tipy
|
||||||
- Topinky nechte vychladnout před namazáním pomazánky. Jinak se pomazánka začne trochu roztékat.
|
- Topinky nechte vychladnout před namazáním pomazánky, jinak hrozí, že se pomazánka začne trochu roztékat.
|
Loading…
Reference in New Issue
Block a user