forked from em/receptty.org
		
	Oprava překlepů
This commit is contained in:
		@@ -16,15 +16,15 @@ Ingredience ||
 | 
				
			|||||||
-|-
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
Česnek | 6 stroužků
 | 
					Česnek | 6 stroužků
 | 
				
			||||||
Majonéza | 3/4 hrnku
 | 
					Majonéza | 3/4 hrnku
 | 
				
			||||||
Ančovičky | 5 filet
 | 
					Ančovičky | 5 filetů
 | 
				
			||||||
Parmezán | 6 lžic
 | 
					Parmezán | 6 lžic
 | 
				
			||||||
Worcester | 1 lžička
 | 
					Worcester | 1 lžička
 | 
				
			||||||
Dijonská horčice | 1 lžička
 | 
					Dijonská horčice | 1 lžička
 | 
				
			||||||
Citronová šťáva | 1 lžíce
 | 
					Citronová šťáva | 1 lžíce
 | 
				
			||||||
Řámský salát | 1 kus
 | 
					Římský salát | 1 kus
 | 
				
			||||||
Pepř |
 | 
					Pepř |
 | 
				
			||||||
Olivový olej |
 | 
					Olivový olej |
 | 
				
			||||||
Chléb |
 | 
					Chléb (toastový) |
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
### Zálivka
 | 
					### Zálivka
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 
 | 
				
			|||||||
@@ -16,15 +16,16 @@ source = "Kuchařka Pomazánky a saláty"
 | 
				
			|||||||
Ingredience ||
 | 
					Ingredience ||
 | 
				
			||||||
-|-
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
Pomazánkové máslo | 100 g
 | 
					Pomazánkové máslo | 100 g
 | 
				
			||||||
Rostlinné máslo | 100 g
 | 
					Rostlinné máslo | 70 g
 | 
				
			||||||
Tavený sýr | 100 g
 | 
					Tavený sýr | 100 g
 | 
				
			||||||
Rajčatový protlak | 2 lžíce
 | 
					Rajčatový protlak | 2 lžíce
 | 
				
			||||||
Kečup | dle chuti
 | 
					Kečup | dle chuti
 | 
				
			||||||
 | 
					Pórek nebo petrželka | na ozdobu
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
1. Pomazánkové máslo, rostlinné máslo a tavený sýr vyšleháme do pěny.
 | 
					1. Pomazánkové máslo, rostlinné máslo a tavený sýr vyšleháme do pěny.
 | 
				
			||||||
1. Přidáme rajčatový protlak a zamícháme. Dle chuti můžeme přidat kečup. Případně osolíme, opepříme či trochu ocukrujeme.
 | 
					1. Přidáme rajčatový protlak a zamícháme. Dle chuti můžeme přidat kečup. Případně osolíme, opepříme či trochu ocukrujeme.
 | 
				
			||||||
1. Odložíme do lednice zhruba na půl hodinky odležet.
 | 
					1. Odložíme do lednice zhruba na půl hodinky odležet v lednici.
 | 
				
			||||||
1. Mezitím si můžeme připravit napříkald topinky, na které potom pomazánku namažeme. Ozdobíme třeba zelenou petrželkou nebo tenkým proužkem pórku.
 | 
					1. Mezitím si můžeme připravit topinky, na které potom pomazánku namažeme. Ozdobíme zelenou petrželkou nebo tenkým proužkem pórku.
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
### Tipy
 | 
					### Tipy
 | 
				
			||||||
- Topinky nechte vychladnout před namazáním pomazánky. Jinak se pomazánka začne trochu roztékat.
 | 
					- Topinky nechte vychladnout před namazáním pomazánky, jinak hrozí, že se pomazánka začne trochu roztékat.
 | 
				
			||||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user