forked from em/receptty.org
		
	Rajčatová pomazánka
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										
											BIN
										
									
								
								content/rajcatova-pomazanka/img.jpg
									
									
									
									
									
										Executable file
									
								
							
							
						
						
									
										
											BIN
										
									
								
								content/rajcatova-pomazanka/img.jpg
									
									
									
									
									
										Executable file
									
								
							
										
											Binary file not shown.
										
									
								
							| 
		 After Width: | Height: | Size: 274 KiB  | 
							
								
								
									
										30
									
								
								content/rajcatova-pomazanka/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										30
									
								
								content/rajcatova-pomazanka/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,30 @@
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
title = "Rajčatová pomazánka"
 | 
			
		||||
date = 2020-03-31
 | 
			
		||||
author = "Terezka"
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[taxonomies]
 | 
			
		||||
kategorie = ["pomazánky"]
 | 
			
		||||
tagy = ["bezlepkové", "levné", "rychlé", "snadné"]
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[extra]
 | 
			
		||||
portions = "4"
 | 
			
		||||
time = "20"
 | 
			
		||||
source = "Kuchařka Pomazánky a saláty"
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
Ingredience ||
 | 
			
		||||
-|-
 | 
			
		||||
Pomazánkové máslo | 100 g
 | 
			
		||||
Rostlinné máslo | 100 g
 | 
			
		||||
Tavený sýr | 100 g
 | 
			
		||||
Rajčatový protlak | 2 lžíce
 | 
			
		||||
Kečup | dle chuti
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. Pomazánkové máslo, rostlinné máslo a tavený sýr vyšleháme do pěny.
 | 
			
		||||
1. Přidáme rajčatový protlak a zamícháme. Dle chuti můžeme přidat kečup. Případně osolíme, opepříme či trochu ocukrujeme.
 | 
			
		||||
1. Odložíme do lednice zhruba na půl hodinky odležet.
 | 
			
		||||
1. Mezitím si můžeme připravit napříkald topinky, na které potom pomazánku namažeme. Ozdobíme třeba zelenou petrželkou nebo tenkým proužkem pórku.
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
### Tipy
 | 
			
		||||
- Topinky nechte vychladnout před namazáním pomazánky. Jinak se pomazánka začne trochu roztékat.
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user