forked from em/receptty.org
		
	Nové recepty a upravený sample (přidaný tag odšťavňovač)
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										33
									
								
								content/fresh-z-cervene-repy/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										33
									
								
								content/fresh-z-cervene-repy/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,33 @@
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
title = "Fresh z červené řepy"
 | 
			
		||||
date = 2022-10-15
 | 
			
		||||
author = "Terezka"
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[taxonomies]
 | 
			
		||||
kategorie = ["nápoje"]
 | 
			
		||||
tagy = ["bezlaktózové", "bezlepkové", "rychlé", "snadné", "vegetarian"]
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[extra]
 | 
			
		||||
portions = "2x 300 ml"
 | 
			
		||||
time = "15"
 | 
			
		||||
source = "časopis Albert "
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
Ingredience ||
 | 
			
		||||
-|-
 | 
			
		||||
Jablko, zelené | 1 ks
 | 
			
		||||
Řapíkatý celer | 4 stonky
 | 
			
		||||
Mrkev | 3 ks
 | 
			
		||||
Zázvor, čerstvý | 3 cm 
 | 
			
		||||
Pomeranč | 3 ks
 | 
			
		||||
Červená řepa, předvařená | 2 ks
 | 
			
		||||
Zázvor, čerstvý | 3 cm 
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. Jablko, řapíkatý celer mrkev a zázvor omyjeme.
 | 
			
		||||
1. Řepu oloupeme.
 | 
			
		||||
1. Jablka rozkrojíme pomocí kráječe na jablka na osminy.
 | 
			
		||||
1. Celer, mrkev a řepu pokrájíme na menší kusy o velikosti asi 5-7 cm. Zázvor na silnější plátky.
 | 
			
		||||
1. Z pomerančů okrájíme kůru a překrojíme je na čtvrtiny.
 | 
			
		||||
1. Zeleninu postupně odšťavníme.
 | 
			
		||||
1. Fresh promícháme a ihned podáváme.
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user