873 B
873 B
+++ title = "Hovězí carpaccio s rukolou a parmezánem" date = 2022-04-16 author = "Terezka"
[taxonomies] kategorie = ["maso"] tagy = ["bezlepkové", "low carb", "rychlé", "snadné"]
[extra] portions = "2" time = "15" source = "Kuchyně Lidlu.cz" +++
Ingredience | |
---|---|
Carpaccio, krájené | 200 g |
Rukola | 100 g |
Olivový olej | |
Balzamikový ocet | |
Citronová šťáva | |
Sůl | |
Pepř | |
Parmezán | 50 g |
- V míse si smícháme rukolu s trochou olivovým olejem, zakápneme balsamikem, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Pořádně promícháme a rozdělíme na dva talíře tak, aby nám ještě trochu zbylo na ozdobu.
- Carpaccio rozdělíme na kopečky rukoly a hezky naskládáme přes sebe na celý talíř.
- Maso trochu osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou. Ozdobíme zbytkem rukolového salátku a postrouháme parmezánem.