Compare commits
3 Commits
03f2f163d9
...
fa27712fab
Author | SHA1 | Date | |
---|---|---|---|
fa27712fab | |||
8b901b987f | |||
027d31e353 |
@ -1,14 +1,10 @@
|
||||
---
|
||||
kind: pipeline
|
||||
name: default
|
||||
|
||||
steps:
|
||||
- name: build
|
||||
build:
|
||||
image: ghcr.io/getzola/zola:v0.17.2
|
||||
entrypoint: ["/bin/zola"]
|
||||
command: ["build"]
|
||||
args:
|
||||
- build
|
||||
|
||||
- name: deploy
|
||||
deploy:
|
||||
image: drillster/drone-rsync
|
||||
settings:
|
||||
hosts: ["0x45.cz"]
|
||||
@ -17,6 +13,5 @@ steps:
|
||||
target: /srv/www/receptty.org
|
||||
recursive: true
|
||||
delete: true
|
||||
environment:
|
||||
RSYNC_KEY:
|
||||
from_secret: rsync_private_key
|
||||
rsync_key:
|
||||
from_secret: ssh_private_key
|
@ -1,17 +1,17 @@
|
||||
+++
|
||||
title = "Zapečená ricotta s rajčaty"
|
||||
date = 2022-01-20
|
||||
author = "Terezka"
|
||||
author = "Terezka & Emil"
|
||||
|
||||
[taxonomies]
|
||||
kategorie = ["zelenina"]
|
||||
tagy = ["bezlepkové", "low carb", "pečené", "snadné", "vegetarian"]
|
||||
|
||||
|
||||
[extra]
|
||||
portions = "4"
|
||||
time = "40"
|
||||
source = "Apetit Online.cz"
|
||||
source = "Apetit"
|
||||
source_url = "https://www.apetitonline.cz/recept/zapecena-ricotta"
|
||||
+++
|
||||
|
||||
Ingredience ||
|
||||
@ -20,26 +20,25 @@ Máslo | 25 g
|
||||
Parmezán, strouhaný | 50 g
|
||||
Cherry rajčata | 300 g
|
||||
Česnek | 1 stroužek
|
||||
Olivový olej | 1 lžíce
|
||||
Sůl |
|
||||
Pepř |
|
||||
Olivový olej |
|
||||
Balzamikový ocet |
|
||||
Ricotta | 500 g
|
||||
Vejce | 6 ks
|
||||
Zakysaná smetana | 200 g
|
||||
Tymián | 2 lžičky
|
||||
|
||||
1. Horkovzdušnou troubu předehřejeme na 180°C. Troubu bez horkovzduchu na 200°C.
|
||||
1. Zapékací formu (cca 36x24 cm) vymažeme máslem a vysypeme parmezánem.
|
||||
1. Připravíme si pečící plech (klidně menší) a vyložíme pečícím papírem.
|
||||
1. Zapékací formu (~32x21 cm) vymažeme máslem a vysypeme parmezánem.
|
||||
1. Připravíme si pečící plech a vyložíme jej pečícím papírem.
|
||||
1. Rajčátka překrájíme na poloviny a přesuneme do střední mísy.
|
||||
1. Česnek rozdrtíme plochou nože a pokrájíme na velmi malé kostičky. Přidáme k rajčátkům.
|
||||
1. Přilijeme olej, osolíme, opepříme, promícháme a přesypeme na připravený pečící plech.
|
||||
1. Česnek rozdrtíme plochou nože, pokrájíme a přidáme k rajčátkům.
|
||||
1. Přilijeme olej, osolíme, opepříme, zakapeme balzamikovým octem, promícháme a přesypeme na připravený pečící plech.
|
||||
1. Plech dáme do trouby na 15 minut.
|
||||
1. Mezitím si vyšleháme ricottu s vejci.
|
||||
1. Přidáme zakysanou smetanu a promícháme.
|
||||
1. Přisypeme 1 lžičku tymiánu, osolíme a opepříme.
|
||||
1. Směs vlijeme do vymazané formy.
|
||||
1. Hotová rajčátka přendáme na směs. Troubu nevypínáme.
|
||||
1. Posypeme zbylou lžičkou tymiánu a vložíme do trouby.
|
||||
1. Pečeme 20-25 minut.
|
||||
1. Hotová rajčátka přendáme na směs.
|
||||
1. Posypeme zbylou lžičkou tymiánu, zakapeme oliovovým olejem a vložíme do trouby.
|
||||
1. Pečeme ~20 minut, dokud se směs nezpevní.
|
||||
1. Servírovat můžeme teplé, například se salátkem, nebo i studené.
|
Loading…
Reference in New Issue
Block a user