Nahrání lokálních souborů
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										
											BIN
										
									
								
								content/chlebova-polevka/img.jpg
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										
											BIN
										
									
								
								content/chlebova-polevka/img.jpg
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
										
											Binary file not shown.
										
									
								
							| 
		 After Width: | Height: | Size: 615 KiB  | 
							
								
								
									
										30
									
								
								content/chlebova-polevka/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										30
									
								
								content/chlebova-polevka/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,30 @@
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
title = "Chlebová polévka"
 | 
			
		||||
date = 2019-07-21
 | 
			
		||||
author = "Terezka"
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[taxonomies]
 | 
			
		||||
kategorie = ["polévky"]
 | 
			
		||||
tagy = ["snadné", "levné", "rychlé"]
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[extra]
 | 
			
		||||
portions = "4"
 | 
			
		||||
time = "15"
 | 
			
		||||
source = "Babička Saša"
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
Ingredience ||
 | 
			
		||||
-|-
 | 
			
		||||
Suchý chléb | 1 čtvrtka
 | 
			
		||||
Voda | 1 l
 | 
			
		||||
Masox | 1 kostka
 | 
			
		||||
Olej | 1 lžíce
 | 
			
		||||
Cibule | 1 ks
 | 
			
		||||
Klobása | 1 ks
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. Do středního hrnce nalijeme vodu, vložíme chleba a necháme přes noc namáčet. Měl by být ponořený, případně jednou za čas otočíme či rukou rozdrobíme, aby byl co nejvíce ve vodě.
 | 
			
		||||
1. Druhý den namočený chleba chvíli povaříme, rozmixujeme a přidáme masox. Dále již nevaříme.
 | 
			
		||||
1. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno. Klobásu nakrájíme na malé kousky.
 | 
			
		||||
1. Na pánvi si na oleji osmahneme cibuli s klobásou. Pokud je klobása mastnější, nemusíme dávat olej. Klobáska by měla být křupavá, cibule však nesmí zhnědnout.
 | 
			
		||||
1. Klobásu s cibulí oddělíme od tuku a přendáme do polévky.
 | 
			
		||||
1. Dle chuti osolíme a opepříme. Případně naředíme vodou a můžeme podávat.
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user