Úprava postupu
This commit is contained in:
		@@ -37,5 +37,7 @@ Prášek do pečiva, bezfosfátový | 5 g
 | 
				
			|||||||
1. Necháme asi 2 minuty uležet. Mezitím si srnčí hřbet (nebo jinou formu na chlebík) si vyložíme pečícím papírem.
 | 
					1. Necháme asi 2 minuty uležet. Mezitím si srnčí hřbet (nebo jinou formu na chlebík) si vyložíme pečícím papírem.
 | 
				
			||||||
1. Těsto přendáme do formy, uhladíme a vložíme do trouby na 20 minut.
 | 
					1. Těsto přendáme do formy, uhladíme a vložíme do trouby na 20 minut.
 | 
				
			||||||
1. Poté teplotu v troubě snížíme na 170°C a pečeme dalších 20 minut. Kůrka musí vypadat zlatavě a křupavě.
 | 
					1. Poté teplotu v troubě snížíme na 170°C a pečeme dalších 20 minut. Kůrka musí vypadat zlatavě a křupavě.
 | 
				
			||||||
Formu vyndáme z trouby a necháme 10 minut trochu zchladnout. Poté vytáhneme chlebík pomocí pečícího papíru na mřížku nebo prkénko a necháme ještě aspoň 20 minut.
 | 
					Formu vyndáme z trouby a necháme 10 minut trochu zchladnout. Poté vytáhneme chlebík pomocí pečícího papíru na mřížku nebo prkénko a necháme ještě aspoň 20 minut odpočinout.
 | 
				
			||||||
1. Delší trvanlivost zajistíme uchováváním chlebíku v lednici, ideálně v zavírací dóze.
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					### Tip
 | 
				
			||||||
 | 
					- Delší trvanlivost zajistíme uchováváním chlebíku v lednici, ideálně v zavírací dóze.
 | 
				
			||||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user