Úprava postupu
This commit is contained in:
parent
fb740e8639
commit
bf1e036b9e
@ -37,5 +37,7 @@ Prášek do pečiva, bezfosfátový | 5 g
|
|||||||
1. Necháme asi 2 minuty uležet. Mezitím si srnčí hřbet (nebo jinou formu na chlebík) si vyložíme pečícím papírem.
|
1. Necháme asi 2 minuty uležet. Mezitím si srnčí hřbet (nebo jinou formu na chlebík) si vyložíme pečícím papírem.
|
||||||
1. Těsto přendáme do formy, uhladíme a vložíme do trouby na 20 minut.
|
1. Těsto přendáme do formy, uhladíme a vložíme do trouby na 20 minut.
|
||||||
1. Poté teplotu v troubě snížíme na 170°C a pečeme dalších 20 minut. Kůrka musí vypadat zlatavě a křupavě.
|
1. Poté teplotu v troubě snížíme na 170°C a pečeme dalších 20 minut. Kůrka musí vypadat zlatavě a křupavě.
|
||||||
Formu vyndáme z trouby a necháme 10 minut trochu zchladnout. Poté vytáhneme chlebík pomocí pečícího papíru na mřížku nebo prkénko a necháme ještě aspoň 20 minut.
|
Formu vyndáme z trouby a necháme 10 minut trochu zchladnout. Poté vytáhneme chlebík pomocí pečícího papíru na mřížku nebo prkénko a necháme ještě aspoň 20 minut odpočinout.
|
||||||
1. Delší trvanlivost zajistíme uchováváním chlebíku v lednici, ideálně v zavírací dóze.
|
|
||||||
|
### Tip
|
||||||
|
- Delší trvanlivost zajistíme uchováváním chlebíku v lednici, ideálně v zavírací dóze.
|
Loading…
Reference in New Issue
Block a user