Carpaccio, pizza
This commit is contained in:
30
content/carpaccio-s-rukolou-a-parmezanem/index.md
Normal file
30
content/carpaccio-s-rukolou-a-parmezanem/index.md
Normal file
@ -0,0 +1,30 @@
|
||||
+++
|
||||
title = "Hovězí carpaccio s rukolou a parmezánem"
|
||||
date = 2022-04-16
|
||||
author = "Terezka"
|
||||
|
||||
[taxonomies]
|
||||
kategorie = ["maso"]
|
||||
tagy = ["bezlepkové", "low carb", "rychlé", "snadné"]
|
||||
|
||||
|
||||
[extra]
|
||||
portions = "2"
|
||||
time = "15"
|
||||
source = "Kuchyně Lidlu.cz"
|
||||
+++
|
||||
|
||||
Ingredience ||
|
||||
-|-
|
||||
Carpaccio, krájené | 200 g
|
||||
Rukola | 100 g
|
||||
Olivový olej |
|
||||
Balzamikový ocet |
|
||||
Citronová šťáva |
|
||||
Sůl |
|
||||
Pepř |
|
||||
Parmezán | 50 g
|
||||
|
||||
1. V míse si smícháme rukolu s trochou olivovým olejem, zakápneme balsamikem, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Pořádně promícháme a rozdělíme na dva talíře tak, aby nám ještě trochu zbylo na ozdobu.
|
||||
1. Carpaccio rozdělíme na kopečky rukoly a hezky naskládáme přes sebe na celý talíř.
|
||||
1. Maso trochu osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou. Ozdobíme zbytkem rukolového salátku a postrouháme parmezánem.
|
Reference in New Issue
Block a user