Nové recepty
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										46
									
								
								content/bagetky-s-olivami/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										46
									
								
								content/bagetky-s-olivami/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,46 @@
 | 
				
			|||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					title = "Bagetky s olivami"
 | 
				
			||||||
 | 
					date = 2021-03-04
 | 
				
			||||||
 | 
					author = "Terezka"
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
 | 
					kategorie = ["pečivo"]
 | 
				
			||||||
 | 
					tagy = ["bezlaktózové", "levné", "pečené", "vegetarian"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
 | 
					portions = "6 bagetek"
 | 
				
			||||||
 | 
					time = "15 min + kynutí 60 min + pečení 20"
 | 
				
			||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Ingredience ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Droždí sušené | 1 sáček
 | 
				
			||||||
 | 
					Cukr | 1 lžička
 | 
				
			||||||
 | 
					Polohrubá mouka | 500 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Sůl | 2 lžičky
 | 
				
			||||||
 | 
					Vlažná voda | 250 ml
 | 
				
			||||||
 | 
					Olivový olej | 3 lžíce + na potření
 | 
				
			||||||
 | 
					Olivy černé / zelené, vypeckované | 100 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Tymián | 1 špetka + posyp
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Droždí smícháme s cukrem a 100g mouky. Zalijeme 100 ml vlažné vody, promícháme a necháme 15 minut odpočinout, aby vzešel kvásek.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Mezitím si do větší mísy připravíme zbylou mouku, kterou promícháme se solí.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. K mouce přilijeme kvásek, zbylých 150 ml vlažné vody a olivový olej.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Vypracujeme hladké a nelepivé těsto.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. V teple necháme kynout 60 minut.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Mezitím si olivy scedíme (většinou jsou v nálevu) a pokrájíme nadrobno.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Připravíme si plech s pečícím papírem.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Do vykynutého těsta přidáme tymián, olivy a opět promícháme.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Těsto rozdělíme na 6 dílů a vytvoříme z nich válečky - bagetky.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Potřeme (nebo potříkáme) olivovým olejem a dáme kynout na dalších 20-30 minut.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Troubu si předehřejeme na 200°C.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Vykynuté bagetky znovu potřeme nebo potříkáme olejem, můžeme posypat tymiánem a pečeme po dobu 15-20 minut.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Po vyndání z trouby necháme 10 minut vychladnout.
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					### Tipy
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					- Namísto tymiánu můžeme použít italské bylinky.
 | 
				
			||||||
 | 
					- Kromě šesti bagetek můžeme z těsta vytvořit 10-15 kuliček. Budou menší, takže zkrátíme dobu pečení na 12-16 minut (dle potřeby upravíme).
 | 
				
			||||||
							
								
								
									
										35
									
								
								content/bramborove-knedliky/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										35
									
								
								content/bramborove-knedliky/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,35 @@
 | 
				
			|||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					title = "Bramborové knedlíky"
 | 
				
			||||||
 | 
					date = 2021-03-04
 | 
				
			||||||
 | 
					author = "Terezka"
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
 | 
					kategorie = ["přílohy"]
 | 
				
			||||||
 | 
					tagy = ["bezlaktózové", "levné"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
 | 
					portions = "2 šišky"
 | 
				
			||||||
 | 
					time = "70"
 | 
				
			||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Ingredience ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Brambory | 750 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Vejce | 1 ks
 | 
				
			||||||
 | 
					Hrubá mouka | 200 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Krupice | 50 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Sůl | 1 lžička
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Dáme si vařit vodu na brambory.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Brambory omyjeme od hlíny a dáme se slupkou do vroucí vody. Necháme uvařit do měkka.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Ještě horké brambory sloupneme ze slupky a nastrouháme na jemném struhadle.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Do velkého hrnce nalijeme vodu a začneme zahřívat na plotně.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Z brambor uděláme na vále kopeček. Do nej vytvoříme důlek a vyklepneme vejce.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Přisypeme mouku, krupici a sůl.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Nejprve opatrně prokrajujeme nožem a takto chvíli spojujeme.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Poté co nejrychleji rukama vyhněteme těsto a vytvoříme dva válečky. Průměr cca 6 cm a délka 15-20 cm.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Válečky zabalíme do potravinářské fólie. Utáhneme, konce pevně svážeme a dokola propícháme silnou jehlou.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Do vroucí vody vložíme oba válečky. Až začne voda opět vařit, tak si stopneme 18-20 minut. (Pokud šišky nebalíme do potravinářské fólie, tak postačí 15-18 minut.)
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Po vyndání z vroucí vody necháme chvilku vychladnout. Krájíme nití nebo velmi ostrým nožem (můžeme ho navlhčit).
 | 
				
			||||||
							
								
								
									
										34
									
								
								content/jatrove-knedlicky/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										34
									
								
								content/jatrove-knedlicky/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,34 @@
 | 
				
			|||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					title = "Játrové knedlíčky"
 | 
				
			||||||
 | 
					date = 2021-03-04
 | 
				
			||||||
 | 
					author = "Terezka"
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
 | 
					kategorie = ["ostatní"]
 | 
				
			||||||
 | 
					tagy = ["bezlaktózové", "rychlé" , "snadné"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
 | 
					portions = "15-20 kuliček"
 | 
				
			||||||
 | 
					time = "15"
 | 
				
			||||||
 | 
					source = "MaminčinyRecepty.cz"
 | 
				
			||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Ingredience ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Játra (drůbeží/vepřová) | 100 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Vejce | 1 ks
 | 
				
			||||||
 | 
					Máslo | 1 lžička
 | 
				
			||||||
 | 
					Sůl | 
 | 
				
			||||||
 | 
					Mletý pepř | 
 | 
				
			||||||
 | 
					Česnek | 2 stroužky
 | 
				
			||||||
 | 
					Majoránka |
 | 
				
			||||||
 | 
					Strouhanka | dle potřeby 
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Do mixéru s čepelemi vložíme játra, vejce, máslo, sůl, pepř, prolisovaný česnek a majoránku.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Vše řádně promixujeme do hladké a tekuté hmoty.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Poté můžeme přelít do jiné misky nebo pokračovat sekáčku, pokud jsou vyndat čepele.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Nakonec přidáváme postupně strouhanku. Vždy po lžíci a poté zamícháme. Musíme počítat s tím, že po chvíli stání nasáhne strouhanka tekutinu, takže bude hmota hustší. Přidáváme strouhanku dokud nebudeme spokojení s tuhostí - musíme být schopni z hmoty vytvarovat kuličky.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Kuličky tvarujeme tak velké, jak potřebujeme. Osobně upřednostňuji menší kuličky. Všechny však musí být zhruba stejně velké.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Kuličky vložíme do připravené polévky.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Povaříme asi 5 minut. Poté zkusíme jednu vyndat a rozkrojit. Pokud jsou hotové, můžeme podávat polévku (v opačném případě ještě chvíli povaříme).
 | 
				
			||||||
							
								
								
									
										36
									
								
								content/ovocna-presnidavka/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										36
									
								
								content/ovocna-presnidavka/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,36 @@
 | 
				
			|||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					title = "Ovocná přesnídávka"
 | 
				
			||||||
 | 
					date = 2021-04-03
 | 
				
			||||||
 | 
					author = "Terezka"
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
 | 
					kategorie = ["dezerty"]
 | 
				
			||||||
 | 
					tagy = ["bezlaktózové", "bezlepkové", "snadné", "vegetarian"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
 | 
					portions = "8-10 skleniček"
 | 
				
			||||||
 | 
					time = "40"
 | 
				
			||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Ingredience ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Ovoce | 2500 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Voda  | 120 ml
 | 
				
			||||||
 | 
					Citronová šťáva | z 1/2 citronu 
 | 
				
			||||||
 | 
					Cukr | 1 lžiščka
 | 
				
			||||||
 | 
					Vanilkový puding | 2 sáčky
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Připravíme si sterilizované skleničky.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Ovoce vložíme do hrnce, zalijeme vodou a citronovou šťávou a přivedeme k varu. Pokud bude ovoce příliš tvrdé, necháme ještě chvíli povařit.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Rozmixujeme ručním mixérem.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. V troše vody si rozmícháme cukr a pudinky. Vlijeme do hrnce a rozmícháme.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Povaříme 2 minuty.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Rozdělíme do sterilizovaných skleniček.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					### Tipy
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					- Přesnídávky by měly vydržet ve spíži asi měsíc, ale pro jistotu je můžeme skladovat i v lednici a prodloužit tím jejich trvanlivost. Vyplatí se ve chvíli, kdy se víčko špatě chytne a nedoléhá.
 | 
				
			||||||
 | 
					- Skleničky s vypouklým víčkem spotřebujte jako první. Víčko špatně dolehlo a jsou náchylnější k tomu, aby se dříve zkazily.
 | 
				
			||||||
							
								
								
									
										60
									
								
								content/plnene-papriky-s-rajskou-omackou/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										60
									
								
								content/plnene-papriky-s-rajskou-omackou/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,60 @@
 | 
				
			|||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					title = "Plněné papriky s rajskou omáčkou"
 | 
				
			||||||
 | 
					date = 2021-03-04
 | 
				
			||||||
 | 
					author = "Terezka"
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
 | 
					kategorie = ["maso"]
 | 
				
			||||||
 | 
					tagy = ["bezlaktózové", "omáčka", "snadné", "z jednoho hrnce"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
 | 
					portions = "6"
 | 
				
			||||||
 | 
					time = "60"
 | 
				
			||||||
 | 
					source = "MaminčinyRecepty.cz"
 | 
				
			||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Masová náplň ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Cibule | 1 ks
 | 
				
			||||||
 | 
					Papriky bílé | cca 6 středních kusů
 | 
				
			||||||
 | 
					Mleté maso | 500 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Vejce | 2 ks 
 | 
				
			||||||
 | 
					Sůl | 
 | 
				
			||||||
 | 
					Pepř | 
 | 
				
			||||||
 | 
					Mletá paprika | 1 velká špetka
 | 
				
			||||||
 | 
					Strouhanka | cca 2 hrsti
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Masová náplň ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Cibule 1 ks | 
 | 
				
			||||||
 | 
					Olej | 2 lžíce
 | 
				
			||||||
 | 
					Nové koření | 7 kuliček
 | 
				
			||||||
 | 
					Pepř | 7 kuliček
 | 
				
			||||||
 | 
					Bobkový list | 3 ks
 | 
				
			||||||
 | 
					Rajský protla | 140 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Citronová kůra | 1 špetka
 | 
				
			||||||
 | 
					Hladká mouka | 1 lžíce
 | 
				
			||||||
 | 
					Strouhaný perník | 1 hrst
 | 
				
			||||||
 | 
					Skořice | 1 špetka
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					### Naplňování paprik
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Cibuli nakrájíme najemno (můžeme rovnou obě, jednu si pak dáme do misky stranou, druhou použijeme na náplň).
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Paprikám odkrojíme vršky, vydlabeme vnitřky a odstraníme semínka.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Do misky vložíme mleté maso, cibuli, vejce, sůl, pepř a mletou papriku.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Vše pořádne promícháme, přidáme strouhanku a opět promícháme.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Masovou směs rozdělíme do paprik.
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					### Omáčka
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Do hrnce se širokým dnem nalijeme olej a rozehřejeme ho.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Vložíme do něj naplněné papriky a ze všech stran krátce opečeme.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Podlijeme trochou vody (aby byly zhruba z poloviny ponořené).
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy, citronovou kůru a rajský protlak.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Promícháme a pod pokličkou dusíme 30 minut doměkka.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Poté papriky vyndáme na talíř
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Omáčku přecedíme a vrátíme zpět do hrnce. Přivedeme k varu.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. V hrnku studené vody si rozmícháme mouku. Za stálého míchání ji přiléváme do omáčky.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Přidáme perník, skořici, promícháme a povaříme asi 10 minut.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Do omáčky vrátíme papriky a necháme chvíli stát na teplé, ale vypnuté plotně (ideální čas např. pro polévku).
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Podávát můžeme třeba s knedlíkem.
 | 
				
			||||||
							
								
								
									
										31
									
								
								content/rozhuda-s-redkvickami/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										31
									
								
								content/rozhuda-s-redkvickami/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,31 @@
 | 
				
			|||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					title = "Rozhuda s ředkvičkami"
 | 
				
			||||||
 | 
					date = 2021-03-04
 | 
				
			||||||
 | 
					author = "Terezka"
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
 | 
					kategorie = ["pomazánky"]
 | 
				
			||||||
 | 
					tagy = ["bezlepkové", "levné", "rychlé", "snadné"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
 | 
					portions = "6"
 | 
				
			||||||
 | 
					time = "15"
 | 
				
			||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Ingredience ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Máslo, změklé | 100g
 | 
				
			||||||
 | 
					(Polo)tučný tvaroh | 400 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Mléko | max. 50g
 | 
				
			||||||
 | 
					Ředkvičky | 10 ks
 | 
				
			||||||
 | 
					Cibule, menší | 1 ks
 | 
				
			||||||
 | 
					Pažitka, nasekaná | 3 lžíce
 | 
				
			||||||
 | 
					Sůl |
 | 
				
			||||||
 | 
					Pepř |
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Máslo utřeme s tvarohem.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Po malých částech přiléváme mléko. Vždy nejprve necháme spojit, poté přiléváme další. Opakujeme tak dlouho, dokud nebudeme spojení s konzistencí.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Ředkvičky a cibuli pokrájíme najemno. Přidáme k tvarohu a promícháme.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Vsypeme pažitku, osolíme a opepříme dle chuti.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.
 | 
				
			||||||
							
								
								
									
										37
									
								
								content/testo-na-pizzu/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										37
									
								
								content/testo-na-pizzu/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,37 @@
 | 
				
			|||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					title = "Těsto na pizzu"
 | 
				
			||||||
 | 
					date = 2021-03-04
 | 
				
			||||||
 | 
					author = "Terezka"
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
 | 
					kategorie = ["ostatní"]
 | 
				
			||||||
 | 
					tagy = ["bezlaktózové", "levné", "pečené", "snadné"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
 | 
					portions = "4"
 | 
				
			||||||
 | 
					time = "20 + kynutí 30 minut + pečení 12-15"
 | 
				
			||||||
 | 
					source = "Katka T."
 | 
				
			||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Ingredience ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Droždí čerstvé |1/2 kostky (21g)
 | 
				
			||||||
 | 
					Cukr | 1/2 lžičky
 | 
				
			||||||
 | 
					Vlažná voda|150 ml
 | 
				
			||||||
 | 
					Hladká mouka | 300 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Olivový olej | 3 lžíce
 | 
				
			||||||
 | 
					Sůl | 1 lžička
 | 
				
			||||||
 | 
					Přísady na pizzu | rajčatový základ, šunka, sýr,..
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Droždí, cukr a vlažnou vodu dáme do menší misky. Necháme vzejít, asi 15 minut.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. V míse zatím smícháme mouku se solí.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Připravíme si velký plech a vymažeme ho trochou oleje.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Přilijeme olej a kvásek.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Vypracujeme hladké těsto.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Těsto vložíme na plech, pokapeme ho olejem a rukama roztáhneme po celém plechu.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Plech přikryjeme a necháme 30 minut kynout v teple.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Troubu si rozehžejeme na 230°C.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Těsto vložíme do trouby na 5 minut.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Poté plech vyndáme a (nejlépe co nejrychleji) poklademe tím, co máme rádi - např. rajčatový základ, šunka, žampiony, sýr atd.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Těsto vrátíme do trouby na dalších 8-10 minut.
 | 
				
			||||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user