@@ -19,11 +19,11 @@ Sůl |
 | 
			
		||||
Pepř |
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. Připravíme Italské salsa verde.
 | 
			
		||||
2. a kůži kachního prsa vyřízneme mřížku s rozestupy přibližně 1 cm.
 | 
			
		||||
3. elé prso důkladně osolíme, opepříme a obalíme směsí pěti koření.
 | 
			
		||||
4. rso položíme kůží dolů na studenou, suchou pánev.
 | 
			
		||||
5. ánev postavíme na rozpálenou plotnu a necháme, dokud se kůže nezačne smažit. Tento postup zajistí, že se z kůže uvolní dostatek tuku.
 | 
			
		||||
6. rso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo, a vložíme do předem rozpálené trouby na 200 °C.
 | 
			
		||||
7. ečeme, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne přibližně 50 °C, což trvá zhruba 6–8 minut.
 | 
			
		||||
8. aso vyndáme z trouby a necháme odpočinout, aby jeho teplota dosáhla přibližně 54 °C.
 | 
			
		||||
9. akrájíme na silnější plátky a podáváme.
 | 
			
		||||
2. Na kůži kachního prsa vyřízneme mřížku s rozestupy přibližně 1 cm.
 | 
			
		||||
3. Celé prso důkladně osolíme, opepříme a obalíme směsí pěti koření.
 | 
			
		||||
4. Prso položíme kůží dolů na studenou, suchou pánev.
 | 
			
		||||
5. Pánev postavíme na rozpálenou plotnu a necháme, dokud se kůže nezačne smažit. Tento postup zajistí, že se z kůže uvolní dostatek tuku.
 | 
			
		||||
6. Prso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo, a vložíme do předem rozpálené trouby na 200 °C.
 | 
			
		||||
7. Pečeme, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne přibližně 50 °C, což trvá zhruba 6–8 minut.
 | 
			
		||||
8. Maso vyndáme z trouby a necháme odpočinout, aby jeho teplota dosáhla přibližně 54 °C.
 | 
			
		||||
9. Nakrájíme na silnější plátky a podáváme.
 | 
			
		||||
 
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user