This commit is contained in:
parent
2753652ed7
commit
03a135ac4e
BIN
content/kachna-s-italskym-salsa-verde/img.jpg
Normal file
BIN
content/kachna-s-italskym-salsa-verde/img.jpg
Normal file
Binary file not shown.
After Width: | Height: | Size: 367 KiB |
29
content/kachna-s-italskym-salsa-verde/index.md
Normal file
29
content/kachna-s-italskym-salsa-verde/index.md
Normal file
@ -0,0 +1,29 @@
|
||||
+++
|
||||
title = "Kachna s Italským Salsa Verde"
|
||||
date = 2024-11-27
|
||||
author = "Emil"
|
||||
|
||||
[taxonomies]
|
||||
kategorie = ["maso"]
|
||||
|
||||
[extra]
|
||||
portions = "2"
|
||||
time = "20"
|
||||
+++
|
||||
|
||||
Ingredience ||
|
||||
-|-
|
||||
Kachní prso s kúží | 1 ks
|
||||
Směs pěti koření (Five-spice) |
|
||||
Sůl |
|
||||
Pepř |
|
||||
|
||||
1. Připravíme Italské salsa verde.
|
||||
2. a kůži kachního prsa vyřízneme mřížku s rozestupy přibližně 1 cm.
|
||||
3. elé prso důkladně osolíme, opepříme a obalíme směsí pěti koření.
|
||||
4. rso položíme kůží dolů na studenou, suchou pánev.
|
||||
5. ánev postavíme na rozpálenou plotnu a necháme, dokud se kůže nezačne smažit. Tento postup zajistí, že se z kůže uvolní dostatek tuku.
|
||||
6. rso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo, a vložíme do předem rozpálené trouby na 200 °C.
|
||||
7. ečeme, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne přibližně 50 °C, což trvá zhruba 6–8 minut.
|
||||
8. aso vyndáme z trouby a necháme odpočinout, aby jeho teplota dosáhla přibližně 54 °C.
|
||||
9. akrájíme na silnější plátky a podáváme.
|
Loading…
Reference in New Issue
Block a user