33 lines
848 B
Markdown
33 lines
848 B
Markdown
|
+++
|
||
|
title = "Fresh z červené řepy"
|
||
|
date = 2022-10-15
|
||
|
author = "Terezka"
|
||
|
|
||
|
[taxonomies]
|
||
|
kategorie = ["nápoje"]
|
||
|
tagy = ["bezlaktózové", "bezlepkové", "rychlé", "snadné", "vegetarian"]
|
||
|
|
||
|
|
||
|
[extra]
|
||
|
portions = "2x 300 ml"
|
||
|
time = "15"
|
||
|
source = "časopis Albert "
|
||
|
+++
|
||
|
|
||
|
Ingredience ||
|
||
|
-|-
|
||
|
Jablko, zelené | 1 ks
|
||
|
Řapíkatý celer | 4 stonky
|
||
|
Mrkev | 3 ks
|
||
|
Zázvor, čerstvý | 3 cm
|
||
|
Pomeranč | 3 ks
|
||
|
Červená řepa, předvařená | 2 ks
|
||
|
Zázvor, čerstvý | 3 cm
|
||
|
|
||
|
1. Jablko, řapíkatý celer mrkev a zázvor omyjeme.
|
||
|
1. Řepu oloupeme.
|
||
|
1. Jablka rozkrojíme pomocí kráječe na jablka na osminy.
|
||
|
1. Celer, mrkev a řepu pokrájíme na menší kusy o velikosti asi 5-7 cm. Zázvor na silnější plátky.
|
||
|
1. Z pomerančů okrájíme kůru a překrojíme je na čtvrtiny.
|
||
|
1. Zeleninu postupně odšťavníme.
|
||
|
1. Fresh promícháme a ihned podáváme.
|