1. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibuli. (Zde můžeme začít vařit brambory.)
1. Když cibule zezlátla, přidáme mleté maso. Přisypeme tymián, rozmarýn, petrželku, sůl a pepř. Vše zamícháme, aby se koření s masem hezky prolnulo.
1. Po několika minutách přidáme k masu prolisovaný česnek, worchesterovou omáčku a promícháme.
1. K masu přisypeme mouku, rajčatový protlak a zamícháme.
1. Zalijeme vývarem, přidáme mraženou zeleninu a vypneme sporák. Necháme zatím dojít na plotně. Občas zamícháme. Mezitím si připravíme bramborové pyré.
1. Troubu nahřejeme na 190°C. Připravíme si skleněný pekáč.
1. Do pekáče nasypeme masovou směs a rozprostřeme. Na směs navrstvíme Bramborové pyré.
1. Vložíme do trouby a pečeme 25-30 minut. Bramborové pyré by mělo zvrchu krásně zezlátnout.
1. Podáváme teplé.
### Bramborové pyré
1. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.
1. Brambory uvaříme v lehce slané vodě doměkka. Pokud máme více plotýnek, můžeme začít s vařením brambor již na začátku, při osmahnutí cibule.