1. Na celofán naskládáme bebe sušenky ve třech řadách a sedmi sloupcích. Čím více sloupců vytvoříte, tím delší bude střecha. Sušenky střídáme světlé-tmavé-světlé v jednom sloupci a ve druhém tmavé-světlé-tmavé.
1. Na takto vytvořené pole sušenek naneseme tenkou vrstvu krému.
1. Poskládáme druhou vrstvu sušenek s tím, že proházíme barvy. Tak, kde je naspod tmavá dáme světlou sušenku a naopak.
1. Na takto vytvořenou dvouvrstvu naneseme zbytek krému.
1. Na krém položíme oloupané banány. Pokud je banán hodně zahnutý překrojte ho.
1. Vezměte do ruky protilehlé strany alobalu (po šířce) a spojte je k sobě tak, aby vytvořili střechu. Tedy jedna řada zůstane dole a zbylé dvě jsou na stranách, spojené nahoře.
1. Uložte do lednice a nechte ztuhnout.
1. Čokoládu rozehřejte. Buď íky vodní lázni (hrnec s horkou vodou, na něm položená skleněná miska, v ní se rozpouští čokoláda) nebo v misce v mikrovlnce (dopořučuji však často vyndavat, třeba každých 20 sekund a míchat).
1. Rozpuštěnou čokoládou polejeme střechu a opět vložíme do lednice zatuhnout.
1. Krájíme jako klasickou roládu.
### Tipy
- Ke smetaně můžete přidat trochu rumu.
- Pro lehčí verzi ĺze smetanu nahradit (nebo nastavit) tvarohem.