1. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky (dostatečně velké, aby se tam vešlo i hovězí maso).
1. Zázvor oloupeme a nastrouháme najemno k česneku.
1. Přidáme 1 lžíci olivového oleje a kukuřičný škrob a promícháme.
1. Vsypeme maso, promícháme a necháme zatím stranou uležet.
1. Mezitím si pokrájíme zeleninu na proužky či půlkroužky.
1. Na wok pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a zprudka osmahneme na něm hovězí maso. Mícháme a smažíme zhruba 5 minut.
1. Přisypeme zeleninu a smažíme další 3 minuty.
1. Přilijeme sójovou omáčku, med a vývar, zamícháme, přiklopíme pokličkou a necháme chvíli zhoustnout. (Pokud by se náhodou nedařilo zhoustnutí, nebo naopak se odpařilo moc tekutiny, můžeme přilít trochu vody s rozmíchanou lžičkou škrobu.
1. Na poslední 1-2 minutky přisypeme jarní cibulku.
1. Podáváme s rýžovými nudlemi nebo jasmínovou rýží.
### Tipy
- Spolu s jarní cibulkou můžeme na konci přisypat i třeba přažené arašídy či kešu, nebo sezamová semínka.
- Zeleninu lze obměnit dle sezóny či domácích zásob. Hodit se může cuketa, jiné typy paprik, nakládané banbusové výhonky nebo mungo klíčky, nebo můžeme zkusit i mraženou wok zeleninu s velkými kousky zeleniny.