Obrázek a úprava receptu

This commit is contained in:
Emil Miler 2023-11-22 16:48:56 +01:00
parent 10dd2a07b9
commit f8f50d0559
2 changed files with 2 additions and 1 deletions

Binary file not shown.

After

Width:  |  Height:  |  Size: 216 KiB

View File

@ -17,6 +17,7 @@ Ingredience ||
Vepřová krkovice | 6 plátků (~1 cm) Vepřová krkovice | 6 plátků (~1 cm)
Brambory | 5 velkých kusů Brambory | 5 velkých kusů
Cibule | 3 velké kusy Cibule | 3 velké kusy
Česnek | 1-2 stroužky
Třtinový cukr | Třtinový cukr |
Niva | Niva |
Smetana | Smetana |
@ -27,7 +28,7 @@ Sůl |
Pepř | Pepř |
1. Na pánvi rozpustíme trochu sádla a osmažíme cibuli nakrájenou na měsíčky. 1. Na pánvi rozpustíme trochu sádla a osmažíme cibuli nakrájenou na měsíčky.
1. Když začne chytat zlatou barvu, zasypeme trochou cukru a necháme zkaramelizovat. 1. Když začne chytat zlatou barvu, zasypeme trochou cukru a necháme zkaramelizovat. Na chvilku přidáme i na plátky nakrájený česnek.
1. Hotovou cibuli přendáme do zapékací mísy. 1. Hotovou cibuli přendáme do zapékací mísy.
1. Osolíme a opepříme jednu stranu plátků masa a na dalším sádle osmažíme do zlata. Můžeme přidat i trochu rozmarýnu a tymiánu. 1. Osolíme a opepříme jednu stranu plátků masa a na dalším sádle osmažíme do zlata. Můžeme přidat i trochu rozmarýnu a tymiánu.
1. Osolíme a opepříme druhou stranu a osmažíme. 1. Osolíme a opepříme druhou stranu a osmažíme.