forked from em/receptty.org
Update 'content/gulas/index.md'
This commit is contained in:
parent
36109e5ecb
commit
9ef3486601
@ -32,7 +32,7 @@ Cibule na ozdobu |
|
|||||||
1. Ve velkém hrnci si rozehřejeme sádlo a orestujeme na něm cibulku. Bude to trvat zhruba 15 minut.
|
1. Ve velkém hrnci si rozehřejeme sádlo a orestujeme na něm cibulku. Bude to trvat zhruba 15 minut.
|
||||||
1. Přisypeme mletou papriku a dobře promícháme. Následně postupujeme rychle, aby paprika nezhořkla.
|
1. Přisypeme mletou papriku a dobře promícháme. Následně postupujeme rychle, aby paprika nezhořkla.
|
||||||
1. Přisypeme maso a ze všech stran ho opečeme. Často promícháváme (bude se lehce přichytávat ke dnu, ale to je v pořádku - nesmí se připalovat).
|
1. Přisypeme maso a ze všech stran ho opečeme. Často promícháváme (bude se lehce přichytávat ke dnu, ale to je v pořádku - nesmí se připalovat).
|
||||||
1. Opečené maso osolíme (asi 10 špetek) a opepříme. Přidáme prolak, promícháme a zalijeme vodou.
|
1. Opečené maso osolíme (asi 10 špetek) a opepříme. Přidáme protlak, promícháme a zalijeme vodou.
|
||||||
1. Přisypeme kmín, česnek, promícháme a přiklopíme pokličkou. Dusíme na nejnižší plamen asi 90 minut. Pokud by se připalovalo, můžeme přilít trochu vody (po malém množství a nesmíme to přehnat).
|
1. Přisypeme kmín, česnek, promícháme a přiklopíme pokličkou. Dusíme na nejnižší plamen asi 90 minut. Pokud by se připalovalo, můžeme přilít trochu vody (po malém množství a nesmíme to přehnat).
|
||||||
1. Pokud je maso měkké, přidáme majoránku (rozemnutou v dlaních) a ještě 10 minut povaříme.
|
1. Pokud je maso měkké, přidáme majoránku (rozemnutou v dlaních) a ještě 10 minut povaříme.
|
||||||
1. Guláš se nezahušťuje, jelikož by měl zhoustnout díky cibulovému základu. Pokud opravdu musíme zahustit, tak pouze chlebovou strouhankou.
|
1. Guláš se nezahušťuje, jelikož by měl zhoustnout díky cibulovému základu. Pokud opravdu musíme zahustit, tak pouze chlebovou strouhankou.
|
||||||
|
Loading…
Reference in New Issue
Block a user