forked from em/receptty.org
		
	Tuňákový steak s wasabi
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										
											BIN
										
									
								
								content/tunakovy-steak-wasabi/img.jpg
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										
											BIN
										
									
								
								content/tunakovy-steak-wasabi/img.jpg
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
										
											Binary file not shown.
										
									
								
							| 
		 After Width: | Height: | Size: 220 KiB  | 
							
								
								
									
										35
									
								
								content/tunakovy-steak-wasabi/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										35
									
								
								content/tunakovy-steak-wasabi/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,35 @@
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
title = "Tuňákový steak s wasabi"
 | 
			
		||||
date = 2021-12-05
 | 
			
		||||
author = "Emil"
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[taxonomies]
 | 
			
		||||
kategorie = ["maso"]
 | 
			
		||||
tagy = ["rychlé", "snadné", "ryby"]
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[extra]
 | 
			
		||||
portions = "2"
 | 
			
		||||
time = "20"
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
Ingredience ||
 | 
			
		||||
-|-
 | 
			
		||||
Tuňákový steak | 2 ks
 | 
			
		||||
Sezamová semínka |
 | 
			
		||||
Zelenina (fazolky atp.) |
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
Marináda ||
 | 
			
		||||
-|-
 | 
			
		||||
Sojová omáčka | 3 lžíce
 | 
			
		||||
Sezamový olej | 1 lžička
 | 
			
		||||
Wasabi | 1 lžička
 | 
			
		||||
Zázvor | 2 lžičky
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. Smícháme ingredience a ve směsi necháme maso marinovat 10 minut.
 | 
			
		||||
1. Během marinování necháme podusit zeleninu.
 | 
			
		||||
1. Vyndáámme maso z marinády a obalíme jej v sesamových semínkách.
 | 
			
		||||
1. Rozpálíme trochu oleje a opečeme maso 60 vteřin z každé strany.
 | 
			
		||||
1. Paso nakrájíme na plátky.
 | 
			
		||||
1. Zbytek marinády nalijeme do pánve a necháme lehce povařit.
 | 
			
		||||
1. Povařenou marinádu promícháme s dušenou zeleninou.
 | 
			
		||||
1. Na talíř dáme zeleninu a navrch položíme plátky tuňáka.
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user