Oprava v ovocném dortu

This commit is contained in:
Terezka Tichá 2024-03-29 13:47:45 +01:00
parent ba205b96a4
commit 83f38e80b7

View File

@ -1,6 +1,6 @@
+++ +++
title = "Ovocný dort s krémem a želatinou" title = "Ovocný dort s krémem a želatinou"
date = 2023-00-00 date = 2024-03-29
author = "Terezka" author = "Terezka"
[taxonomies] [taxonomies]
@ -15,6 +15,7 @@ source = "korpus z DiaStyl.cz"
+++ +++
Ovoce || Ovoce ||
-|-
Mražené ovoce (viz Tipy) | cca 200 až 300 g Mražené ovoce (viz Tipy) | cca 200 až 300 g
Korpus || Korpus ||
@ -73,5 +74,4 @@ Březový cukr | dle chuti
### Tipy ### Tipy
- Ovoce používám mražené, jelikož jsem využila i ovocnou šťávu, která mi po rozmrazení zbyla. Stejně by šlo použít i kompotované, jelikož zbyde nějaká šťáva. Čerstvé ovoce je samozřejmě také skvělé, ale nezbyde nic po odkapání, takže pak lze použít buď trochu džusu nebo vodu, nebo můžeme trochu ovoce rozmixovat a naředit ho s vodou a mít tak ovocnou šťávu. - Ovoce používám mražené, jelikož jsem využila i ovocnou šťávu, která mi po rozmrazení zbyla. Stejně by šlo použít i kompotované, jelikož zbyde nějaká šťáva. Čerstvé ovoce je samozřejmě také skvělé, ale nezbyde nic po odkapání, takže pak lze použít buď trochu džusu nebo vodu, nebo můžeme trochu ovoce rozmixovat a naředit ho s vodou a mít tak ovocnou šťávu.