forked from em/receptty.org
		
	Oprava překlepu v názvu tagu
This commit is contained in:
		@@ -5,7 +5,7 @@ author = "Terezka"
 | 
				
			|||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
[taxonomies]
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
kategorie = ["polévky"]
 | 
					kategorie = ["polévky"]
 | 
				
			||||||
tagy = ["bezlepkové", "bezlaktózové", "levné", "rychlé", "s:nadné", "vegetarian", "z jednoho hrnce"]
 | 
					tagy = ["bezlepkové", "bezlaktózové", "levné", "rychlé", "snadné", "vegetarian", "z jednoho hrnce"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
[extra]
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
@@ -52,4 +52,4 @@ Sůl |
 | 
				
			|||||||
	- Petržel, kořenová + muškátový oříšek + 30 g petrželové natě z hladkolisté petržele (jen na poslední minutku vaření).
 | 
						- Petržel, kořenová + muškátový oříšek + 30 g petrželové natě z hladkolisté petržele (jen na poslední minutku vaření).
 | 
				
			||||||
	- Pórek (230 g) + muškátový oříšek.
 | 
						- Pórek (230 g) + muškátový oříšek.
 | 
				
			||||||
	- Rajčata (350 g = pouze dužina, tedy oloupaná a bez semínek) + bazalka, oregano, bobkový list, česnek. Bobkový list vylovit před mixování. Trochu bylinek nechat na ozdobu.
 | 
						- Rajčata (350 g = pouze dužina, tedy oloupaná a bez semínek) + bazalka, oregano, bobkový list, česnek. Bobkový list vylovit před mixování. Trochu bylinek nechat na ozdobu.
 | 
				
			||||||
	- Špenát, blanšírovaný (150 g) přidat až 2 minuty před koncem varu + muškátový oříšek, rozetřený česnek, oříšek másla. Zdobit můžeme ztraceným vejcem.
 | 
						- Špenát, blanšírovaný (150 g) přidat až 2 minuty před koncem varu + muškátový oříšek, rozetřený česnek, oříšek másla. Zdobit můžeme ztraceným vejcem.
 | 
				
			||||||
 
 | 
				
			|||||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user