forked from em/receptty.org
Oprava překlepu, dopsáno tipu
This commit is contained in:
parent
6a31f5d458
commit
27fd74a379
@ -24,11 +24,12 @@ Sůl, pepř | dle chuti
|
||||
|
||||
1. Lososa oddělíme od kůže, pokud nějakou má, a nakrájíme na malinké kousky. Pokud chcete, můžete i naškrábat maso, ale já osobně mám ráda, když je do čeho se zakousnout.
|
||||
1. Jarní ciulku nakrájíme na velmi malé kousky a přidáme k lososu.
|
||||
1. Dále postupujeme dle chuti - sůl, pepř, sójová omáčka, citronová šťáva, případně hořčice. S dochucením je to jako s avokádem - musíte přijít na správně poměry, aby vyšla najedov chuť.
|
||||
1. Po dochucení necháme několik minut odležet. Mezitím si opečeme chléb na pánvi nebo v kontaktním grilu. Kdo má rád, může si opečený chléb potřít česnekem.
|
||||
1. Dále postupujeme dle chuti - sůl, pepř, sójová omáčka, citronová šťáva, případně hořčice. S dochucením je to jako s avokádem - musíte přijít na správně poměry, aby vyšla najevo chuť.
|
||||
1. Dáme zatím stranou a opečeme si chléb na pánvi nebo v kontaktním grilu. Kdo má rád, může si opečený chléb potřít česnekem.
|
||||
1. Na talířek můžeme přidat i směs listů salátu.
|
||||
|
||||
|
||||
### Tipy
|
||||
|
||||
- Pokud máte doma hořčično-koprový dip (z Ikey) přidejte k lososu 1 lžičku. Dodá tomu šmrnc.
|
||||
- Pokud dáme citronovou šťávu, je dobré tatarák spotřebovat co nejrychleji a nenechávat odležet. Může se začít srážet bílkovina a textura by mohla být hrudkatá.
|
Loading…
Reference in New Issue
Block a user