Úprava množství cukru, smazán tip
This commit is contained in:
		@@ -17,7 +17,7 @@ Ingredience ||
 | 
				
			|||||||
-|-
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
Vlažná voda | 1,5 hrnku
 | 
					Vlažná voda | 1,5 hrnku
 | 
				
			||||||
Sušené droždí | 1 lžička
 | 
					Sušené droždí | 1 lžička
 | 
				
			||||||
Cukr krystal | 1/8 hrnku
 | 
					Cukr krystal | 1 lžíce
 | 
				
			||||||
Rozpuštěné máslo | 1 vrchovatá lžíce
 | 
					Rozpuštěné máslo | 1 vrchovatá lžíce
 | 
				
			||||||
Sůl | 1/2 lžičky
 | 
					Sůl | 1/2 lžičky
 | 
				
			||||||
Hladká mouka | 3 - 4 hrnky
 | 
					Hladká mouka | 3 - 4 hrnky
 | 
				
			||||||
@@ -29,8 +29,4 @@ Hladká mouka | 3 - 4 hrnky
 | 
				
			|||||||
1. Troubu si předehřejeme na 180°C.
 | 
					1. Troubu si předehřejeme na 180°C.
 | 
				
			||||||
1. Větší srnčí hřbet (nebo dva menší) si vymažeme máslem a vyklopíme do něj těsto.
 | 
					1. Větší srnčí hřbet (nebo dva menší) si vymažeme máslem a vyklopíme do něj těsto.
 | 
				
			||||||
1. Vložíme do trouby a pečeme cca 40 minut. Zda je upečené zjistíme vpíchnutím špejle - pokud se na ni nelepí těsto, je chléb hotový.
 | 
					1. Vložíme do trouby a pečeme cca 40 minut. Zda je upečené zjistíme vpíchnutím špejle - pokud se na ni nelepí těsto, je chléb hotový.
 | 
				
			||||||
1. Necháme vychladnout a poté krájíme na plátky.
 | 
					1. Necháme vychladnout a poté krájíme na plátky.
 | 
				
			||||||
 | 
					 | 
				
			||||||
### Tipy
 | 
					 | 
				
			||||||
 | 
					 | 
				
			||||||
- Pokud někdo nemá rád příliš sladký chléb, stačí tam cukru dát polovinu či ještě méně. Ale je tam potřeba aspoň trochu, aby podpořilo činnost droždí.
 | 
					 | 
				
			||||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user