Oprava tagů a kategorií

This commit is contained in:
Emil Miler
2021-01-20 21:19:54 +01:00
parent 8d8dbfc346
commit ed53c0488e
3 changed files with 6 additions and 6 deletions
content
italske-rizoto-s-morskymi-plody
testoviny-s-kuretem-a-houbami
sample

@ -4,8 +4,8 @@ date = 2021-01-20
author = "Terezka"
[taxonomies]
kategorie = ["těstoviny"]
tagy = ["bezlepkové", "ryby", "z jednoho hrnce", ""]
kategorie = ["těstoviny a rýže"]
tagy = ["bezlepkové", "ryby", "z jednoho hrnce"]
[extra]
portions = "4"
@ -39,4 +39,4 @@ Parmezán (strouhaný) | 150 g + na posypání
1. Pánev sundáme z plotny a vmícháme parmezán a zbylé máslo.
1. V případě potřeby osolíme, ale nemělo by to být potřeba (obzvláště v případě, kdy byl vývar slaný)
1. Necháme několik minutek odležet, aby se vše propojilo.
1. Podáváme ozdobené strouhaným parmezánem nebo jeho hoblinkami.
1. Podáváme ozdobené strouhaným parmezánem nebo jeho hoblinkami.

@ -4,7 +4,7 @@ date = 2020-10-03
author = "Terezka"
[taxonomies]
kategorie = ["maso", "těstoviny"]
kategorie = ["maso", "těstoviny a rýže"]
tagy = ["drůbež", "snadné", "z jednoho hrnce"]
[extra]
@ -37,4 +37,4 @@ Parmezán | 200 g
1. Přilijeme kuřecí vývar, smetanu a přivedeme k varu.
1. Vsypeme mašličky, zamícháme a vaříme, dokud nejdou těstoviny měkké. Zhruba v polovině vaření přidáme kuřecí kostky.
1. Vsypeme špenát, nastrouhaný parmezán a zamícháme.
1. Odstavíme z plotny a podáváme.
1. Odstavíme z plotny a podáváme.