Odlehčená tatarská omáčka
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										35
									
								
								content/odlehcena-tatarska-omacka/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										35
									
								
								content/odlehcena-tatarska-omacka/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,35 @@
 | 
				
			|||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					title = "Odlehčená tatarská omáčka"
 | 
				
			||||||
 | 
					date = 2020-11-15
 | 
				
			||||||
 | 
					author = "Terezka"
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[taxonomies]
 | 
				
			||||||
 | 
					kategorie = ["přílohy"]
 | 
				
			||||||
 | 
					tagy = ["bezlepkové", "levné", "rychlé", "snadné", "vegetarian"]
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					[extra]
 | 
				
			||||||
 | 
					portions = "2"
 | 
				
			||||||
 | 
					time = "10"
 | 
				
			||||||
 | 
					source = "Jíme zdravě v zimě"
 | 
				
			||||||
 | 
					+++
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					Ingredience ||
 | 
				
			||||||
 | 
					-|-
 | 
				
			||||||
 | 
					Jogurt | 200 g
 | 
				
			||||||
 | 
					Nakládaná okurka | 1 velký kus
 | 
				
			||||||
 | 
					Jarní cibulka | 1 stonek
 | 
				
			||||||
 | 
					Dijonská hořčice | 1 lžička
 | 
				
			||||||
 | 
					Sůl | 
 | 
				
			||||||
 | 
					Pepř | 
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Jogurt dáme do misky.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Okurku a cibulku nakrájíme na drobné kousky a přisypeme k jogurtu.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Přidáme hořčici, trochu soli a pepře. Směs zamícháme, případně dochutíme dle potřeby.
 | 
				
			||||||
 | 
					1. Můžeme použít ihned, nebo chvíli nechat rozležet v lednici.
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					### Tipy
 | 
				
			||||||
 | 
					
 | 
				
			||||||
 | 
					- Jogurt je nejlepší nějaký hustší - selský nebo řecký (a nebo bio selský).
 | 
				
			||||||
 | 
					-
 | 
				
			||||||
 | 
					-
 | 
				
			||||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user