Oprava z pomazánkového másla na čerstvý sýr
All checks were successful
Build / build (push) Successful in 29s

This commit is contained in:
Terezka Tichá 2024-03-08 19:23:44 +01:00
parent 8e0cb06e43
commit b726eaf6f9

View File

@ -17,13 +17,13 @@ Ingredience ||
-|-
Niva | 1 balení (100 g)
Jarní cibulka | 1 stonek
Pomazánkové máslo | 1 kelímek
Čerstvý sýr | 200 g
Jogurt, bílý | do 100 g
Česnek | 1 stroužek
Pepř, čerstvě mletý |
1. Nivu rozdrobíme nebo nahrubo nastrouháme do misky.
1. Jarní cibulku nakrájíme najemno a přidáme k nivě.
1. Do misky k sýru vyklopíme pomazánkové máslo a trochu jogurtu. Vymícháváme do hladké struktury. Pokud bude směs příliš tuhá, přidáme ještě jogurt (s ním podle chuti a podle toho, jak hustou pomazánku chceme).
1. Do misky k sýru přidáme čerstvý sýr a trochu jogurtu. Vymícháváme do hladké struktury. Pokud bude směs příliš tuhá, přidáme ještě jogurt (ten podle chuti a podle toho, jak hustou pomazánku chceme).
1. Do pomazánky prolisujeme česnek, trochu opepříme a pořádně zamícháme.
1. Podáváme s čerstvým pečivem.