Coleslaw - recept, fotka
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										
											BIN
										
									
								
								content/coleslaw/img.jpg
									
									
									
									
									
										Executable file
									
								
							
							
						
						
									
										
											BIN
										
									
								
								content/coleslaw/img.jpg
									
									
									
									
									
										Executable file
									
								
							
										
											Binary file not shown.
										
									
								
							| 
		 After Width: | Height: | Size: 562 KiB  | 
							
								
								
									
										36
									
								
								content/coleslaw/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										36
									
								
								content/coleslaw/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,36 @@
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
title = "Salát Coleslaw"
 | 
			
		||||
date = 2019-11-01
 | 
			
		||||
author = "Terezka"
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[taxonomies]
 | 
			
		||||
kategorie = ["přílohy", "zelenina"]
 | 
			
		||||
tagy = ["bezlepkové", "f.o.o.d.", "levné", "rychlé", "saláty", "snadné", "vegetarian"]
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[extra]
 | 
			
		||||
portions = "6"
 | 
			
		||||
time = "15"
 | 
			
		||||
source = "F.O.O.D."
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
Ingredience ||
 | 
			
		||||
-|-
 | 
			
		||||
Bílé zelí | 400 g
 | 
			
		||||
Mrkev | 2 ks
 | 
			
		||||
Listy petrželky | 2 snítky
 | 
			
		||||
Bílý jogurt | 2-3 lžíce
 | 
			
		||||
Majonéza | 4 lžíce
 | 
			
		||||
Citronová šťáva | 2 lžíce
 | 
			
		||||
Sůl, pepř | dle chuti 
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. Zelí nakrouháme na tenké proužky a vložíme do mísy.
 | 
			
		||||
1. Mrkev omyjeme, osušíme a pokud je pěkná, nemusíme se ani zbavovat slupky. Nastouháme jí nahrubo a vložíme do mísy se zelím.
 | 
			
		||||
1. Přidáme nasekanou petrželku.
 | 
			
		||||
1. Osolíme, opepříme a přilijeme citronovou šťávu.
 | 
			
		||||
1. Přidáme bílý jogurt a majonézu.
 | 
			
		||||
1. Pořádně obsah mísy promícháme.
 | 
			
		||||
1. Dále už je jen na nás a dochucujeme dle chuti.
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
### Tipy
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
- Coleslaw můžeme konzumovat ihned, nicméně doporučuji nechat chvíli odležet, aby se chutě propojili a zvýraznili.
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user