Opraveny překlepy
This commit is contained in:
		@@ -30,9 +30,9 @@ Vejce (zastřené nebo natvrdo) | 4 kusy
 | 
			
		||||
1. Přilijte jednu třetinu vývaru (nejlépe postupně) a rychle vmícháváme. Takto nám vznikne hustá jíška.
 | 
			
		||||
1. Vmícháme druhou třetinu vývaru a opět rozmícháme. Jíška zřídne a přivedeme ji k varu.
 | 
			
		||||
1. Vlijeme zbytek vývaru, rozmícháme a uvedeme v mírný var.
 | 
			
		||||
1. Za občasného míchání necháme zlehka pobublávat zhruba 20 minut. Pokud se tvoří na povrchu pěna, tak jí můžeme sbírat lžící. Můžeme ochutnat (ochutnávat) a případně dosolit.
 | 
			
		||||
1. Za občasného míchání necháme zlehka pobublávat zhruba 20 minut. Pokud se tvoří na povrchu pěna, tak jí můžeme sbírat lžící. Můžeme ochutnat a případně dosolit.
 | 
			
		||||
1. Mezitím si můžeme připravit vejce - zastřenná nebo natvrdo.
 | 
			
		||||
1. Také si mezitímn připravíme kyselost pro omáčku - ocet si odměříme do malého kastrůlku, přivedeme k vařu a svěříme ho na třetinu až čtvrtinu původního množství (výpary jsou dráždivé a silné, nezapomeňme tedy na zapnutí digestoře a hodně větrání).
 | 
			
		||||
1. Také si mezitím připravíme kyselost pro omáčku - ocet si odměříme do malého kastrůlku, přivedeme k varu a svaříme ho na třetinu až čtvrtinu původního množství (výpary jsou dráždivé a silné, nezapomeňme tedy na zapnutí digestoře a hodně větrání).
 | 
			
		||||
1. Do omáčky vlijeme smetanu, rozmícháme, necháme přejít varem a přidáme svařený ocet.
 | 
			
		||||
1. Dochutíme cukrem, případně solí, pokud je potřeba.
 | 
			
		||||
1. Přisypeme pokrájený kopr a odstavíme z plotny.
 | 
			
		||||
 
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user