Carpaccio z červené řepy
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										29
									
								
								content/carpaccio-s-cervene-repy/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							
							
						
						
									
										29
									
								
								content/carpaccio-s-cervene-repy/index.md
									
									
									
									
									
										Normal file
									
								
							@@ -0,0 +1,29 @@
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
title = "Carpaccio z červené řepy"
 | 
			
		||||
date = 2020-01-15
 | 
			
		||||
author = "Terezka"
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[taxonomies]
 | 
			
		||||
kategorie = ["hlavní chod", "přílohy"]
 | 
			
		||||
tagy = ["bezlepkové", "rychlé", "snadné", "vegetarian"]
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
[extra]
 | 
			
		||||
portions = "2"
 | 
			
		||||
time = "20"
 | 
			
		||||
+++
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
Ingredience ||
 | 
			
		||||
-|-
 | 
			
		||||
Vařená vakuovaná červená řepa | 1 balíček
 | 
			
		||||
Kozí sýr | 100 g
 | 
			
		||||
Bazalka / Baby špenát | na posypání
 | 
			
		||||
Balzamiko | 2 lžičky
 | 
			
		||||
Olivový olej | 2 lžíce
 | 
			
		||||
Dijonská horčice | 2 lžíce
 | 
			
		||||
Med | 2 lžíce
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. Červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky. Doporučuji nějaké gumové rukavice, ať se moc neumažeme. Plátky poskládáme na dva talíře, aby to hezky vypadalo.
 | 
			
		||||
1. Bazalku nebo špenátek pokrájíme na proužky.
 | 
			
		||||
1. Kozí sýr a bazalku rozdrobíme na řepu. 
 | 
			
		||||
1. Z balzamika, oleje, hořčice a medu vytvoříme zálivku. Tou přelijeme suroviny připravené na talíři.
 | 
			
		||||
1. Můžeme podávat například s celozrným pečivem.
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user