Oprava překlepů
This commit is contained in:
		@@ -16,15 +16,16 @@ source = "Kuchařka Pomazánky a saláty"
 | 
			
		||||
Ingredience ||
 | 
			
		||||
-|-
 | 
			
		||||
Pomazánkové máslo | 100 g
 | 
			
		||||
Rostlinné máslo | 100 g
 | 
			
		||||
Rostlinné máslo | 70 g
 | 
			
		||||
Tavený sýr | 100 g
 | 
			
		||||
Rajčatový protlak | 2 lžíce
 | 
			
		||||
Kečup | dle chuti
 | 
			
		||||
Pórek nebo petrželka | na ozdobu
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
1. Pomazánkové máslo, rostlinné máslo a tavený sýr vyšleháme do pěny.
 | 
			
		||||
1. Přidáme rajčatový protlak a zamícháme. Dle chuti můžeme přidat kečup. Případně osolíme, opepříme či trochu ocukrujeme.
 | 
			
		||||
1. Odložíme do lednice zhruba na půl hodinky odležet.
 | 
			
		||||
1. Mezitím si můžeme připravit napříkald topinky, na které potom pomazánku namažeme. Ozdobíme třeba zelenou petrželkou nebo tenkým proužkem pórku.
 | 
			
		||||
1. Odložíme do lednice zhruba na půl hodinky odležet v lednici.
 | 
			
		||||
1. Mezitím si můžeme připravit topinky, na které potom pomazánku namažeme. Ozdobíme zelenou petrželkou nebo tenkým proužkem pórku.
 | 
			
		||||
 | 
			
		||||
### Tipy
 | 
			
		||||
- Topinky nechte vychladnout před namazáním pomazánky. Jinak se pomazánka začne trochu roztékat.
 | 
			
		||||
- Topinky nechte vychladnout před namazáním pomazánky, jinak hrozí, že se pomazánka začne trochu roztékat.
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user