+++
title = "Tuňákový steak s wasabi"
date = 2021-12-05
author = "Emil"

[taxonomies]
kategorie = ["maso"]
tagy = ["rychlé", "snadné", "ryby"]

[extra]
portions = "2"
time = "20"
+++

Ingredience ||
-|-
Tuňákový steak | 2 ks
Sezamová semínka |
Zelenina (fazolky atp.) |

Marináda ||
-|-
Sojová omáčka | 3 lžíce
Sezamový olej | 1 lžička
Wasabi | 1 lžička
Zázvor | 2 lžičky

1. Smícháme ingredience a ve směsi necháme maso marinovat 10 minut.
1. Během marinování necháme podusit zeleninu.
1. Vyndáámme maso z marinády a obalíme jej v sesamových semínkách.
1. Rozpálíme trochu oleje a opečeme maso 60 vteřin z každé strany.
1. Paso nakrájíme na plátky.
1. Zbytek marinády nalijeme do pánve a necháme lehce povařit.
1. Povařenou marinádu promícháme s dušenou zeleninou.
1. Na talíř dáme zeleninu a navrch položíme plátky tuňáka.