From f3c6b5069fa2b82109cdaa924c370ba9dbc86bc6 Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: =?UTF-8?q?Terezka=20Tich=C3=A1?= Date: Mon, 9 Sep 2024 18:45:11 +0200 Subject: [PATCH] =?UTF-8?q?Oprava=20p=C5=99eklep=C5=AF,=20dops=C3=A1n=20ti?= =?UTF-8?q?p?= MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit --- content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md | 2 +- 1 file changed, 1 insertion(+), 1 deletion(-) diff --git a/content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md b/content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md index 44db4b7..949545e 100644 --- a/content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md +++ b/content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md @@ -86,4 +86,4 @@ Smetana ke šlehání | 200 ml ### Tipy - Vyzkoušeno i s kořenovou zeleninou na svíčkovou (mraženou). -- Pokud úpečenou směs nechceme pasírovat, ale rozmixovat, tak můžeme. Koření je však potřeba vylovit. Pro jednodušší ǘyndání je možné všechno koření svázat do plátýnka. +- Pokud zpečenou směs nechceme pasírovat, ale rozmixovat, tak můžeme. Koření je však potřeba vylovit. Pro jednodušší vyndání je možné všechno koření svázat do plátýnka. Počítejme však s tím, že omáčka bude mnohem hustší, jelikož v ní zůstane všechna vláknina ze zeleniny. Nejspíše zhostne dále i po rozležení, takže případně počítejme s lehkým naředěním uleželé omáčky.