diff --git a/content/syrovy-chleb/index.md b/content/syrovy-chleb/index.md index 3e31a32..f066616 100644 --- a/content/syrovy-chleb/index.md +++ b/content/syrovy-chleb/index.md @@ -37,5 +37,7 @@ Prášek do pečiva, bezfosfátový | 5 g 1. Necháme asi 2 minuty uležet. Mezitím si srnčí hřbet (nebo jinou formu na chlebík) si vyložíme pečícím papírem. 1. Těsto přendáme do formy, uhladíme a vložíme do trouby na 20 minut. 1. Poté teplotu v troubě snížíme na 170°C a pečeme dalších 20 minut. Kůrka musí vypadat zlatavě a křupavě. -Formu vyndáme z trouby a necháme 10 minut trochu zchladnout. Poté vytáhneme chlebík pomocí pečícího papíru na mřížku nebo prkénko a necháme ještě aspoň 20 minut. -1. Delší trvanlivost zajistíme uchováváním chlebíku v lednici, ideálně v zavírací dóze. \ No newline at end of file +Formu vyndáme z trouby a necháme 10 minut trochu zchladnout. Poté vytáhneme chlebík pomocí pečícího papíru na mřížku nebo prkénko a necháme ještě aspoň 20 minut odpočinout. + +### Tip +- Delší trvanlivost zajistíme uchováváním chlebíku v lednici, ideálně v zavírací dóze. \ No newline at end of file