From 9cac0ba8a020cd729467ae362f65acc4a4906cf6 Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: =?UTF-8?q?Terezka=20Tich=C3=A1?= <2t@cocaine.ninja> Date: Mon, 4 Jan 2021 23:18:24 +0100 Subject: [PATCH] =?UTF-8?q?=C3=9Aprava=20zdroje=20a=20tip=C5=AF?= MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit --- content/odlehcena-tatarska-omacka/index.md | 6 +++--- 1 file changed, 3 insertions(+), 3 deletions(-) diff --git a/content/odlehcena-tatarska-omacka/index.md b/content/odlehcena-tatarska-omacka/index.md index ef7a4c7..5f6db10 100644 --- a/content/odlehcena-tatarska-omacka/index.md +++ b/content/odlehcena-tatarska-omacka/index.md @@ -10,7 +10,7 @@ tagy = ["bezlepkové", "levné", "rychlé", "snadné", "vegetarian"] [extra] portions = "2" time = "10" -source = "Jíme zdravě v zimě" +source = "Jak jíme zdravě v zimě" +++ Ingredience || @@ -25,9 +25,9 @@ Pepř | 1. Jogurt dáme do misky. 1. Okurku a cibulku nakrájíme na drobné kousky a přisypeme k jogurtu. 1. Přidáme hořčici, trochu soli a pepře. Směs zamícháme, případně dochutíme dle potřeby. -1. Můžeme použít ihned, nebo chvíli nechat rozležet v lednici. +1. Můžeme použít ihned nebo chvíli nechat rozležet v lednici. ### Tipy -- Jogurt je nejlepší nějaký hustší - selský nebo řecký (a nebo bio selský). +- Jogurt je nejlepší nějaký hustší - selský nebo řecký (nebo bio selský). \ No newline at end of file