+++ title = "Buřty na pivu" date = 2020-04-29 author = "Terezka" [taxonomies] kategorie = ["maso"] tagy = ["bezlaktózové", "bezlepkové", "levné", "pečené", "snadné"] [extra] portions = "2" time = "40" source = "Maminka Katka M." +++ Ingredience || -|- Buřty | 4 ks Hořčice | 2 lžíce Cibule | 1 ks Lečo | 1 sklenice Kečup | 4-6 lžice Černé pivo | 100 ml 1. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. 1. Buřty rozřízneme podélně, vnitřky pomažeme hořčicí a vyplníme cibulí. 1. Na dno zapékací misky nalijeme leča a vyskládáme do něj naplněné buřty. 1. Přes buřty polijeme kečup a pivo. 1. Vložíme do trouby vyhřáté na 170°C a pečeme zhruba 30 minut. ### Tipy - Všechny ingredience jsou orientační a můžete si je upravit dle potřeby.