+++ title = "Tuňákový steak s wasabi" date = 2021-12-05 author = "Emil" [taxonomies] kategorie = ["maso"] tagy = ["rychlé", "snadné", "ryby"] [extra] portions = "2" time = "20" +++ Ingredience || -|- Tuňákový steak | 2 ks Sezamová semínka | Zelenina (fazolky atp.) | Marináda || -|- Sojová omáčka | 3 lžíce Sezamový olej | 1 lžička Wasabi | 1 lžička Zázvor | 2 lžičky 1. Smícháme ingredience a ve směsi necháme maso marinovat 10 minut. 1. Během marinování necháme podusit zeleninu. 1. Vyndáámme maso z marinády a obalíme jej v sesamových semínkách. 1. Rozpálíme trochu oleje a opečeme maso 60 vteřin z každé strany. 1. Paso nakrájíme na plátky. 1. Zbytek marinády nalijeme do pánve a necháme lehce povařit. 1. Povařenou marinádu promícháme s dušenou zeleninou. 1. Na talíř dáme zeleninu a navrch položíme plátky tuňáka.