+++ title = "Hovězí carpaccio s rukolou a parmezánem" date = 2022-04-16 author = "Terezka" [taxonomies] kategorie = ["maso"] tagy = ["bezlepkové", "low carb", "rychlé", "snadné"] [extra] portions = "2" time = "15" source = "Kuchyně Lidlu.cz" +++ Ingredience || -|- Carpaccio, krájené | 200 g Rukola | 100 g Olivový olej | Balzamikový ocet | Citronová šťáva | Sůl | Pepř | Parmezán | 50 g 1. V míse si smícháme rukolu s trochou olivovým olejem, zakápneme balsamikem, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Pořádně promícháme a rozdělíme na dva talíře tak, aby nám ještě trochu zbylo na ozdobu. 1. Carpaccio rozdělíme na kopečky rukoly a hezky naskládáme přes sebe na celý talíř. 1. Maso trochu osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou. Ozdobíme zbytkem rukolového salátku a postrouháme parmezánem.