+++ title = "Fresh z červené řepy" date = 2022-10-15 author = "Terezka" [taxonomies] kategorie = ["nápoje"] tagy = ["bezlaktózové", "bezlepkové", "rychlé", "snadné", "vegetarian"] [extra] portions = "2x 300 ml" time = "15" source = "časopis Albert " +++ Ingredience || -|- Jablko, zelené | 1 ks Řapíkatý celer | 4 stonky Mrkev | 3 ks Zázvor, čerstvý | 3 cm Pomeranč | 3 ks Červená řepa, předvařená | 2 ks Zázvor, čerstvý | 3 cm 1. Jablko, řapíkatý celer mrkev a zázvor omyjeme. 1. Řepu oloupeme. 1. Jablka rozkrojíme pomocí kráječe na jablka na osminy. 1. Celer, mrkev a řepu pokrájíme na menší kusy o velikosti asi 5-7 cm. Zázvor na silnější plátky. 1. Z pomerančů okrájíme kůru a překrojíme je na čtvrtiny. 1. Zeleninu postupně odšťavníme. 1. Fresh promícháme a ihned podáváme.