diff --git a/content/zapecena-krkovice-s-bramborem/img.jpg b/content/zapecena-krkovice-s-bramborem/img.jpg new file mode 100644 index 0000000..d3901da Binary files /dev/null and b/content/zapecena-krkovice-s-bramborem/img.jpg differ diff --git a/content/zapecena-krkovice-s-bramborem/index.md b/content/zapecena-krkovice-s-bramborem/index.md index 826de5a..e6d34bc 100644 --- a/content/zapecena-krkovice-s-bramborem/index.md +++ b/content/zapecena-krkovice-s-bramborem/index.md @@ -17,6 +17,7 @@ Ingredience || Vepřová krkovice | 6 plátků (~1 cm) Brambory | 5 velkých kusů Cibule | 3 velké kusy +Česnek | 1-2 stroužky Třtinový cukr | Niva | Smetana | @@ -27,7 +28,7 @@ Sůl | Pepř | 1. Na pánvi rozpustíme trochu sádla a osmažíme cibuli nakrájenou na měsíčky. -1. Když začne chytat zlatou barvu, zasypeme trochou cukru a necháme zkaramelizovat. +1. Když začne chytat zlatou barvu, zasypeme trochou cukru a necháme zkaramelizovat. Na chvilku přidáme i na plátky nakrájený česnek. 1. Hotovou cibuli přendáme do zapékací mísy. 1. Osolíme a opepříme jednu stranu plátků masa a na dalším sádle osmažíme do zlata. Můžeme přidat i trochu rozmarýnu a tymiánu. 1. Osolíme a opepříme druhou stranu a osmažíme.