diff --git a/content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md b/content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md index 44db4b7..949545e 100644 --- a/content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md +++ b/content/svickova-neboli-hovezi-na-smetane/index.md @@ -86,4 +86,4 @@ Smetana ke šlehání | 200 ml ### Tipy - Vyzkoušeno i s kořenovou zeleninou na svíčkovou (mraženou). -- Pokud úpečenou směs nechceme pasírovat, ale rozmixovat, tak můžeme. Koření je však potřeba vylovit. Pro jednodušší ǘyndání je možné všechno koření svázat do plátýnka. +- Pokud zpečenou směs nechceme pasírovat, ale rozmixovat, tak můžeme. Koření je však potřeba vylovit. Pro jednodušší vyndání je možné všechno koření svázat do plátýnka. Počítejme však s tím, že omáčka bude mnohem hustší, jelikož v ní zůstane všechna vláknina ze zeleniny. Nejspíše zhostne dále i po rozležení, takže případně počítejme s lehkým naředěním uleželé omáčky.