diff --git a/content/pollame-con-aceto-balsamico-e-pomodori/index.md b/content/pollame-con-aceto-balsamico-e-pomodori/index.md index ef069b7..4825d2a 100644 --- a/content/pollame-con-aceto-balsamico-e-pomodori/index.md +++ b/content/pollame-con-aceto-balsamico-e-pomodori/index.md @@ -29,7 +29,7 @@ Olivový olej | 1. Připravíme zálivku smícháním balzamikového octa, solí, pepře, medu, nasekaného česneku, škrobu, a oleje s nasekanou bazalkou. Olej s bazalkou můžeme nahradit bazalkovým pestem. 1. Drůbeží maso osolíme a opepříme. 1. Rozpálíme olej, ideálně na litinové pánvi, a osmahname maso ze všech stran. -1. Přidáme cherry rajčata pokrájená na pooviny a necháme změknout. +1. Přidáme cherry rajčata pokrájená na poloviny a necháme změknout. 1. Zalijeme připravenou zálivkou. 1. Maso zasypeme strouhanou mozarellou. 1. Přiklopíme a necháme dusit, dokud není maso hotové a sýr rozpuštěný.